Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Źşë' #5241 üzenetére

    a szerverkeresőben lehet ping-re is rendeztetni a szerókat ám... :U egyébként lehet,hogy pont a ping miatt nem látsz külömbséget a fegyverek között.mondjuk egyébként olyat jó pingen is tapasztaltam,hogy néha eltelik akár 2-3 mp is,mire az ember áldozata összeesik,pl.gl-nél is,és ez szül fura helyzeteket...meglátok valakit,rádobok egy gl-t,de a robbanás UTÁN még megereszt egy sorozatot...és jön a felirat,hogy én kinyirtam őt,utána ő engem :Y :Y megoldás lehet egyébként,hogy oldalra mozgó,átfutó emberkére ne pazarolj golyót,menj közelebb,ha lehet menj utána és lődd hátba/mivel sok a birka,akár késsel is nekieshetsz,sokan nem néznek körbe,csak mennek....
    a lentebbire:ez az ugrálós dolog lehet,hogy nem hack,hanem bug...ennél rosszabb arányban csak a mozgó ember késelése megy:D egyszerűen lehet a késések miatt,mégha a ping jó is,lehet egyfajta "védettséget" ad a gyors mozgás,nehezen kezd a szerver a dologgal valamit.
    egyébként nekem jó pont a Logitech G15 billentyűzet,mert nativan kezeli az lcd-jét,és lám,mint fontos adat,a ping is folyamatosan látszik :C nagy jópont a fejlesztőknek!

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák