Új hozzászólás Aktív témák

  • Harlek

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Lenne egy nagyon fogós kérdésem, amire kétlem, hogy sokan tudnának válaszolni, de gondoltam feldobom itt is, errefelé mégis csak többen és jobban értenek a gépekhez, mint sok más fórumon. A benyalás után most következzék a probléma.

    A játék lagol, mint a büdös franc. És nem tudom, hogy miért. Mit tettem a probléma elhárítása érdekében? Nagyjából mindent, amit lehetett. A gépemen minden beállítás stimmel, ezt az is bizonyítja, hogy amikor átvittem ismerőshöz a gépet, tökéletesen futott High beállítások mellett. Itthon routeren keresztül játszom, úgyhogy megpróbáltam a port forwardingot, sikertelenül, következő lépésben pedig a routert is kivettem és közvetlen csatlakozás esetén is lagol a játék. (Egyébként egy 15 Mbites Datanet DSL előfizetésem van.) Minden más tekintetben az internet kapcsolatom hibátlan, azaz más játékokkal, letöltéssel, 1080p-s videók online nézésekor semmi gondom nem akad. Csak ez a fránya játék nem hajlandó akadozás mentesen futni. (Az már csak hab a tortán, hogy a CPU leterheltség 100%-os ilyenkor.) Felhívtam Datanet ügyfélszolgálatot, de ők se tudtak segíteni, mert nem minden program tekintetében van a hiba.

    Valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék tenni? Természetesen szívesen megadok további infókat is, de sajnos az már biztos, hogy sem a géppel, sem a routerrel nincs probléma.

    Köszönöm a segítséget előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák