Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz hibavissza #30641 üzenetére

    Lépni kell a szinteket, és unlockolja a fegyókat, perkeket sorban.. Amelyik kaszttal játszol, ahhoz fogod kapni az új cuccokat. Magnum ammó 17. szint, ha afölötti lő le, ne csodálkozz: 25%-al többet sebez, mint te. Amig nincs magnumod érdemes testpáncélt viselni, ha még az sincs akkor meg ne kerülj olyan helyzetbe, hogy rádlőnek. :) Ha már unlockoltad, próbáld ki a red dot-ot, van akinek segít a célzásban, bár az igazán tapasztalt játékosok az iron sight-ra esküsznek. Egyébként, az alapfegyverek a jobbak közt vannak, csak a magnum ami fájó hiányosság mellőlük. A medic PKM-je vagy a sniper M24-e az egyik legjobb a játékban, és a vintovka is nagyon adja..

    A füstgránát meg jó móka.. nem szokták szeretni az emberek, ha azzal lövöd le őket. Az ideges ember könnyen hibázik, szóval érdemes vele megtanulni jól lőni, nagyon fel lehet húzni az ellenfeleket. ;] Arról nem is beszélve, hogy rushban mennyire hasznos ponthúzásnál vagy hatástalanításnál.

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák