Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    LOGOUT blog

    Admin-okról: valamelyik nap játszottunk Soma barátommal egy külföldi szerveren. A csapat ahova csatlakoztunk be volt szorítva kezdőre CQ módban. Operation Hastings volt a térkép. Mondanom sem kell, hogy elég sok erőfeszítés árán, de kitörtünk és a végén megfordult a kocka. A másik csapat beszorult erre mivel azon az oldalon volt egy admin, elkezdte kick-el és bann-al jutalmazni azokat akik RPG-vel kínálgatták meg a kezdőről kijövő tankokat a baserape szabályra hivatkozva. Érdekes, hogy amikor mi voltunk ugyanebben a szituban nem történt semmi ilyesmi.

    BaseRape-ről: örök vita, hogy ez most fair / unfair. Szerintem az a csapat, mivel a BC2 erősen csapatorientált játék, akit beszorítanak kezdőre megérdemli és ha nem képesek rendesen összedolgozni, akkor nem is fognak tudni kitörni. Azt ugye nem várhatjuk el a másik csapattól, hogy lecsücsüljenek állig felfegyverkezve a pontoknál és percekig várjanak unalomba torkolva a játékot míg lejár a respawn ideje az ellenek és eljut a kezdőről a legközelebbi pontig, ahol ugye sok esélye megint nincs egy szétszórt csapatnak, ahol mindenki csak a saját feje után megy és kezdődik elölről a várakozás. Arról nem beszélve, hogy van ahol e mögé a szabály mögé bújva a kezdőről lődöznek a tankokkal, csipával és ha megelégeli valaki és ellövi őket akkor jön a kick.

    Persze az megint más amikor annyira rámásznak az emberre, hogy a bázison egyből kapja a spawnkill-t az unfair, de ezzel nagyon ritkán szoktam találkozni, talán 1-2 eset volt ilyen a ~200 órányi játékidőm alatt és ez nem a szabályok miatt van így. A legtöbb esetben szerintem a szabályokat olyanok hozzák, akik nem tudnak megfelelően érvényesülni saját erejükből és mindent ki akarnak zárni ami egy cseppet is csípi a szemüket.

    Pár nyalánkság amik képesek az ember arcára mosolyt csalni:
    [link] Ezen a 2 achievments-en hangosan felkacagtam amikor meglettek :D Kár, hogy nem jutalmazza a játék PC esetében semmi különlegessel.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák