Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Templ@r #18522 üzenetére

    Ha már szóbakerültek ezek a fogalmak, tessék csak reagálni/hajat leordibálni, ha nem jól látunk/értelmezünk valamit :) .

    Szabályzatunkból idézve és elsősorban Rush-nál maradva:

    1, "Spawn camp >> Tilos a spawn, azaz újraéledési pont folyamatos figyelése és az így éledő ellenségek sorozatos legyilkolása."

    Ez egyértelműen azt takarja, mint amit Te is írtál, hogy a leszületési helyeket figyelőkre vonatkozik. Szerintem támadók és védők leszületési pontjaira egyformán vonatkozhat.

    2, "Tilos a Baserape >> A támadók fő bázisának védők általi támadása. Nem lövöldözünk be a bázisukra, nem randalírozunk ott. (...)"

    Az én megítélésem szerint, ha védők pl. messziről vag közelről tűz alatt tartják a támadókat, és azok nem tudnak kijönni ezáltal a bázisukról, az baserape-elés. Ha többnyire ugyanarról a helyről belődözgetnek támadók bázisára, az basecamp.
    Ha védők bemennek támadók bázisára, egyértelmű baserape. Ha bent vannak, odabent elkövethetnek spawn kill-t, hátraosonva és meglapulva írtva a bázison lévő és kifelé igyekvő támadókat, s újjáéledő játékosokat pedig baserape-spawn camp. Ha tehát belülről, esetleg mapeltolódás után a támadók bázisától hátra lövöldözik le a támadókat, simán lehet base camp. Itt van némi variáció a fogalmak között, de a lényegen nem változtat: szabálysértő magatartás.

    Az a baj ezekkel a fogalmakkal, hogy több magyar fórumon ill. weboldalon játékonként is eltérően értelmezik őket.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák