Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ma VHX-D3 napot tartottam. Gondoltam megnézem jobb/rosszabb vagy még is milyen lett season 7 alatt. Jelentem nagyon jó még most is. Érdemes használni akinek van hozzá kedve.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
Nem tudom letenni a VHX csúzlit. Szerintem összességében a legjobb close to mid range combat fegyver.
-
bul07
nagyúr
Lehet hogy a kevés játékos miatt van de én ennyi csalót rég láttam
Pályáról pályára csak úgy vágtatunk végig támadóként, nézem mi fenne van, hát ilyen 41:1, 50:3, 32:0 emberkék vannak az én csapatom elejébe, és nem ám kempingező hogy ne lehetne eltalálni, nem elöl öldös
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
v!ct0y
veterán
Ezt a rush xl-t nem tudom miért erőltetik. Játszahatatlan az összes 128-as. Egyáltalán miért nincs normál 64es rush a játékban? Valparaiso utolsó két pont rush xl. Annyira játszhatatlan volt, hogy inkább csak spotoltam
Mondjuk a bal oldalon lévő kills és deaths-eket nem tudom honnan vette. Egy lövésem se volt -
bul07
nagyúr
válasz F_Zolee #18586 üzenetére
Nem ezek tényleg csalók
Az a legjobb hogy mikkor lerakom a zavarót, hatókörében arrébb befekszek egy bokorba fűcsomóba valami kő beton takarásába és meg se moccanok. Ugye ilyenkor semmi nem tud jelezni hogy ott vagyok.
Erre szépen odarohan és fejbe lő.Tudom tudom biztos Pro játékos aki látnoki képességekkel bír
Nem, csaló hegyek vannak, aimbot-ot nem használnak, de WH-t szerintem rengetegen
Egy kettő még be is írja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gyula84 #18589 üzenetére
Még az utolsó szezont végigtolom, így hetente párszor játszok
Amúgy most hogy ingyenes volt a Epic-en a Orcs Must Die! 3 játék inkább azzal töltöm az időt
Tegnapról mint kés a vajon úgy mentünk végig a pályákon, a Pro játékos jóvoltából
Egyik pályán meghalni nem volt időm, sőt rohannom kellet hogy felérjek foglalni mert mire odaértem már majdnem elfoglalták
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Nem tudom nekem továbbra is adja a játék. Biztos vannak csalók de én nem nagyon találkozom velük.
VHX mai
Itt már csak nevettem a klasszik "movement" csúszva hip fire headshot.
-
F_Zolee
veterán
1440p-n milyen fovot érdemes amúgy beállítani?
-
astrojoe12
tag
Jelentsétek ti is ezt a rohadék csalót, már napok óta tönkreteszi a játékot!
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Megint aimbot és wh ezerrel. Lehet látni a mozgásán, hogy tudja ki hol van a pályán. A pálya másik feléről is ledarál 3 golyóval, ami mindegyik talál. És a beharangozott új anticheat nem reagál. Biztos vagyok benne, hogy sokan jelentik. Jelentsétek Ti is.
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
F_Zolee
veterán
válasz astrojoe12 #18596 üzenetére
Hol lehet jelenteni amúgy?
-
F_Zolee
veterán
válasz IntelKiller7 #18599 üzenetére
Ebből aztán megtudtam hogyan lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HTC Vive Link Box 2PU6100
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Mac Mini A1347 eladó. 2026.01-ig aqua garanciával!
- Western Digital Scorpio Blue (750GB, 8MB 5400rpm SATA2) noti HDD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest