Új hozzászólás Aktív témák

  • Dtomka

    veterán

    válasz Hedon #17869 üzenetére

    A BF4 is az elején nagyon problémás volt. A hitreg katasztrofális volt, már az open betaban tapasztaltuk. A BF2042 nagyszerű játék lett volna ha nem annak szánták volna az elején, ami mára lett belőle. Egy félresiklott projekt lett ez is. Pedig a BFV után tanulhattak volna a playerek reakciójából\fogadtatásából.
    Nekem wp635 -s telom volt, nagyon szerettem, és nagyon sajnáltam, hogy az android ellen nem tudott harcba szállni. És akkor váltottam android\Honor -ra, mert az iphone-t elítélem és gyűlölőm üzletpolitika, a lehúzás, és, hogy hülyéznek nézik a vásárlóikat.

    & #17871Hedon
    A megjelenés napjától játszom a játékkal (1505 óra), bár napok is néha kimaradnak, így van némi rálátásom a megjelenéskor és a jelenlegi állapothoz képes.
    Rengeteget javult a játék, ezt csak azok nem ismerik be akik csak fikáznak mindent.
    Az irány amerre ment a BF az sajnos nem jó. Elvetették a sulykot ezt be kell látni. Elég lett volna a BF2 special szintig +10% emelni a specialistákat. Ezzel a többség elégedett lett volna, én is. Miért a tizenből max 3-4 et használok a többi van de felesleges.

    #17875 Hedon
    Még nem tudod de van pár tag aki azt hiszi ö sz...rta a spanyolviaszt. Értem ezalatt lekezelő, provokál, és kötekedő. Bár mára a legtöbb topic ilyen lett sajna, esik a színvonal ezt be kell látni.
    Értelmes segítőkész válaszokat itt nem sok tagtól fogsz kapni, 1 kezemen meg tudom számolni...


    Sok sikert a játékban, és ha bármi kérdésed van én szívesen segítek.

Új hozzászólás Aktív témák