Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cseri0058 #66201 üzenetére
Attól függ melyik stílus jön be jobban. A Hardline inkább CoD, CS, Payday vonalat képviseli, míg a Bf4 inkább a nagyobb harcterekre és járművekre fókuszál, persze ebben is vannak infantryra hegyezett játékmódok és map-ek. Szerintem a 4 jobb választás, több stílus keveredik benne.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz yodamester10 #66206 üzenetére
Ja ez olyan mint amikor a fuvaros betelefonál a főnökének, hogy..
-Baj van főnök. Összetört a kocsi
-Mi történt?
-Letört a visszapillantó.
-Az nem nagy gond..ragaszd vissza.
- Még nem tudom mert még rajta fekszik az IFA.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
-
Ybron
senior tag
válasz FollowTheORI #66208 üzenetére
Micsoda...? a bf-be ilyenkor már kigyulladt volna
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
az I'm Dynamite nevű assigmentből a Bomber Delivery ribbon x3 2/3 azt china rising mapon kell megcsinálni vagy mi?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #66216 üzenetére
azért kérdezem, mert Rouge en 3ribbont szedtem össze és nem adott be semmit
csak kettő volt meg minden körön...[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
pohár
félisten
válasz Gyula84 #66215 üzenetére
baaaaaaaaaazz... én a mai napig Bomb Delivery Ribbont olvastam, így mindig azt hittem, hogy Obliterationön kell a bombát cipelnem és élesítenem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aram01
nagyúr
sziasztok újra kell raknom a gépet a beállításaimat: irányítás, video beállítás stb, le lehet menteni hogy csak újratelepítés után "aktiválnom" kelljen csak? Ha igen hogy?
köszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #66228 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva akkor nem, meg külön játtékként kezeli.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valakinek van valami tipp vagy ötlete, hogy az mért van mikor gémelek random kilép a játékból, semmi hiba se üzenet, se semmi, mintha Alt + F4-eznék ? -
@rglaaf
veterán
-
-Faceless-
őstag
válasz fasirTTT #66234 üzenetére
Más játéknál pl. Crysis 3, vagy hasonlóan hardverigényes dolognál tapasztalod? Hardvert tudnál írni? Drivert a legfrissebb stabilat használsz? Kizártnak tartom, hogy ez a játék lenne. Valami folytonosságot nem venni észre? Mondjuk azonos pálya, vagy valami túl melegszik.
-
fasirTTT
őstag
válasz -Faceless- #66235 üzenetére
semmi más gémnél nincs
nem hiszem hogy bármi is túlmelegedne
pl BF3-al semmi para nincsmindenből a legújabb driver van fenn.
mondjuk most toltam és 2x bf4 működése leáll hibát dobta kiCorsair Vantage 2x4Gb
MSI GTX770
ASUS P8H77-V
i7 2600
a bf4 pedig egy Corsair Force3 120GB SSD-n vana ház elég jól meg van hűtve
lehet már csak megérett 1 Win 7 reinstal
-
aram01
nagyúr
válasz fasirTTT #66234 üzenetére
nekem régen csinálta, még egy másik gépen.valamelyik progival akadt össze és kilépet mintha nem is lett volna
#66237) atee: minek? lassan frissíthetjük a 7-et 10-re, bár nem tudom hogy a játék mit szól majd hozzá?
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-Faceless-
őstag
válasz fasirTTT #66236 üzenetére
Akkor nézd át mi fut alatta fölöslegesen. Tuti, hogy valamivel össze akad, más nem igen lehet (minden bizonnyal nem rendszeralkalmazás, hanem valami amit te raktál föl). A win 10 meg, amint megjelenik kötelező. Ha tényleg képesek azt megcsinálni amit ígérnek, akkor nem is kérdés kell-e.
-
aram01
nagyúr
válasz @rglaaf #66226 üzenetére
felraktam újra a játékot de előtte kimásoltam a dokumentumokból a prof_profilet, másolnám vissza de nincs hova
gondoltam azért nincs mert még nem hoztam létre profil mentést a friss játékban, lépnék fel de a szerverkeresőben nincsenek pingek,mutatja hogy töltsem le a Browser plugint, leszedem rányomok, felrakja és semmi ugyanaz, valakinek ötlet?
jah pb-t frissítettemIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Zin
őstag
Holnap jön meg a jatek.Van olyan oldal ami ossze foglalja hogy mi micsoda? Magyar oldalra gondolok...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
aram01
nagyúr
erre
valakinek van ötlete?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest