Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz Steven1q #60634 üzenetére
ha nem akarsz nagyon szivni az elején akkor beülsz egy tapasztaltabb tankos mellé pár órára hogy miként mennek a dolgok, milyen szituációkba mit lehet tenni mert itt nem a másik tank a legfőbb ellenség hanem a gyalogság,
én is igy úgy kezdtem hogy liquidator mester mellett lehúztam vagy 2 hónapot gunnerkéntPSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
válasz fletoka #60651 üzenetére
Majd a következő részben.
Lesz majd itt is ugrálás jetpack-el meg intelligens gránát ami bemegy az ablakon és ráfordul a sarokban állóra.Meg falon átlátó irányzék.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fletoka
tag
válasz FollowTheORI #60653 üzenetére
Abból nem kérek.
-
AAtt1la
aktív tag
Valaki elmondaná,hogy lehet az XD-1 Accipiter-el emelkedni? Már végigpróbáltam minden billentyűt.
-
bucketb0b
őstag
válasz Snip3r_HUN #60586 üzenetére
Mesélek egy kis történetet:
van egy illető aki vga-t akar beszerelni a számítógépébe, de nem igazán akar neki összejönni
tünetek:
bekapcsolta a gépet
- berakta helyesen a kártyát, de az lötyög
- nincs kép rajta
- cooler nem megyItt van pár kép az alkotásról
Keresd a hibát..Mi célozzunk egy játékban? Mit várunk ha ilyenek vannak? Tényleg akarok senkit megsérteni meg a lelki világán átgázolni, de most komolyan. Ez már azért eléggé elkeserítő, hogy ilyenek vannak. Értem, hogy valaki nem ért hozzá, de na. Én sem értek a villanyszereléshez még sem azzal kezdek neki, hogy a kinti lámpáról kötöm be a mikrónkat.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mi a rákért kapok mindig EXE hibát ha belépek a fegyver állítós menübe
Újraindítás ki be lépés is volt már de nem segített
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bucketb0b
őstag
válasz Snip3r_HUN #60665 üzenetére
"Illene már ismét egy olyan battlefield ahol nem a kib@szott "hájg-tek" kütyükön múlik a játék (amiket csak kilősz aztán talál magának egy célt "
De neked, gondolom ezzel a mondattal arra céloztál, hogy sok gyenge képességű van a játékban és miattuk vannak ezek a nonskill dolgok. Na most a fentebb említett eset kapcsán nem várok sokat /sajnos/.
-
Laraxior
titán
27 unopened battlepack?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #60669 üzenetére
fasza, kinyitogattam mind
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mappa
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ultimate Recon-nál a "Paint 25 Vehicle" ott mit kell csinálni?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #60672 üzenetére
Soflammal jelölj be 25 járművet.
(#60670) Laraxior : korán kezdted a karácsonyt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
deadwing
addikt
Na Dice, gratulálok. DLC óta megszűnt a CF mantle memory leak probléma, ójessz!
Kérdés, hogy azért mert javították, vagy mert visszaálltak egy olyan régebbi verzióra, ahol még nem volt vele baj?
Valaki tud erről bármit?[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
bul07
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #60675 üzenetére
Könnyeben lehet halni lehet ezért megy megy , szerintem nagyobbat sebeznek a fegyverek
De hogy minden fegyver jármű beállításom beállt alapra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csabroncka
addikt
Összegezve a BF4 eddigi szereplését: programozási szempontból és a játék kinézetét illetően nagyon is tetszetős és jó játékot épített a DICE.
Battlefield szempontból viszont a játékosok számára meglehetősen rosszat. A mai napig tartom azt a véleményem, hogy nem jó egy ilyen játékban az, ha túlzásba visszük az élethű szituációkat (itt most nem a rombolható környezetre gondolok elsősorban) és ebből számos hiba következik.
A BF4 összes pályája dinamikailag semmi újat nem hozott és alapvetően a korábbi szériák pályái mellet valóban nincsen egy igazán jó BF4 pálya sem.
Az új DLC pályái grafikailag és történet szempontjából nekem nagyon bejönnek, viszont pályakialakítás (BF stílus) szempontjából csapnivalóak.
"in medias res"
-
eugabesz
őstag
válasz Csabroncka #60677 üzenetére
Összefoglalom neked,bár lehet szeretsz írni...de mind1.Ez egy nagy rakás sz---r lett.Uff.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Dtomka
veterán
válasz bucketb0b #60663 üzenetére
Ez aztán tényleg durva...
(#60682) Ombi5
Igen a patchek miatt már "jól" játszható a játék.
Melyik verziót? Ha van lové akkor alap+premiumot hiszen kijött az utolsó DLC is.
Battlefield 4 Premium Edition[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
udv. Eljott az ido,h megszeretnem vegre vasarolni a jatekot. A patchok nagyjabol mar javitottak a sulyos hibakat,illetve melyik verziot erdemes megvasarolnom,ha termeszetesen multizni is szeretnek?
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #60672 üzenetére
meg kell festeni a járműveket, mit nem értesz ezen, ecset tempera...
LLD: én több, mint 80 packot kaptam
spanglee001: ja de alul van egy gomb, hogy fordítsa meg mind[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Nemt0m12
tag
válasz Snip3r_HUN #60675 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy hiába lövöd a csókát nincs hitmark elég érdekes lett a játék "hitboxa"
-
zzola
titán
válasz Csabroncka #60685 üzenetére
Van hát! Ha nincsen feleséged/csajod, akkor recska esténként...
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #60669 üzenetére
84 én nyertem
(#60679) eugabesz : ma megnéztem a karate kölyköt , és kb az jobban lefoglalt mint ez
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
csa33ee
aktív tag
Most néztem fel spectator módba az egyik havas pályára, nevét nem tudom, a lényeg hogy az egyik csóka egy űrfegyverrel kempelt a bázisa közelében és maxi zoommal szó szerint átlőtte a pályát.Gyalogosan instant kill, bárhol is légy, a járművekre is brutál rásebzett.Terminátor mód vagy mia faxom?
Már most rühellem a sok szar SCI-FI dolgot a BF-ben, valószínüleg maradok a régebbi pályáknál.Ez a DLC sem lesz a szívem csücske,az már szent igaz.
Na jó játékot mindenkinek!!!''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
eugabesz
őstag
válasz Csabroncka #60685 üzenetére
Már ezerszer kitárgyaltuk.A pénzemért egy működő játékot szeretnék.Nem fórumokat bújva estéket eltölteni,mit hogyan javítsak ki.Nagy kérés ez?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
STC Speed
őstag
Szerintem most összekapta magát a dice,az uj kieg faszán megy nálam!
Érezni a 2143 eljövetelét,a pályákon -
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
A DLC-t most töltöm lefele, de előtte lejött egy valami is, aztán indult el a kieg. letöltése. Lehet tudni mi volt az?
-
pohár
félisten
SECRET PHANTOM BASE - Epic Easter Eggs!
na ez is húzós lesz, úgy látszik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #60657 üzenetére
Nekem még 1x sem spotolt magától...
-
FgMarci
csendes tag
Sziasztok!
Ez a gép full HD-n , Ultrán hogy muzsikálna ?
-CPU: I5 4460
-VGA: R9 280x 3GB
-RAM: (2x4) 8 GB 1600Mhz -
aram01
nagyúr
lelőttek valamivel (ami nekem nincs) valami nagy zsúrkenyér volt az assault kezében, az meg mi?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
urbi73
senior tag
Nekem valamiért nem akar elindulni a letöltés . A patch az lejött rendben , de az új DLC az valamiért nem akar lejönni ,. ( Premiumos vagyok )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest