Új hozzászólás Aktív témák

  • devilinsid3

    addikt

    válasz Def26 #4988 üzenetére

    azt tudjuk, hogy te inkább lerammeled őket, de én ezt a hozzáállást (ram) és a másikat, hogy csak vadászok a helire a tankokat meg majd agyonütöm stingerrel?! sosem fogom megérteni..
    48 fős szerveren ha 6 ember csak a helire vadászik az szerintem komoly hátrány a csapat többi részének

    jó az tényleg patkányság, hogy csak leül a pálya szélére valahol és onnan solo tvzik (én is szoktam solo tvzni, de mondjuk ugyanúgy megyek előre, mert ATTACK heli ugye :D)

    viszont az ilyen solo heliseket úgy a legjobb megszívatni, hogy mögéjük sunnyogsz majd mikor leér a földre kilövöd őket fegyverrel :D
    ellenünk is szokott játszani most már egyre többször olyan, hogy csak úgy tud helizni, hogy közben egy haverja alatt ül az AAben meg egy másik a jetben veregeti neki és ha valaki rámegy a helire egyből megy rá..

    nagyrészt ilyenkor jetbe be aztán 2en leszedjük őket vagy az AA-t behúzza Gali, hogy a legfájóbb ponton fogjuk meg őket :D 2x lelövöd az ilyet aztán le is lép.. de azért jó lenne tudni, hogy mire mennének az ilyenek maguk egy szerveren, mert hogy még így is balfasz a nagy része, hogy csak a 20 fős baráti társasággal tudnak megmozdulni egy public szerveren és körbe védik magukat..

    [ Szerkesztve ]

    /// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Új hozzászólás Aktív témák