Hirdetés
Aktív témák
-
Nono76
tag
Ezért felesleges újra húzni, az mklink paranccsal át lehet rakni akárhova.
Létrehozol a D-n mondjuk egy Origin Games mappát, majd parancssorba (rendszergazdaként):mklink /J "c:\Program Files (x86)\Origin Games\" "D:\Origin Games\"
Utána elkezded a telepítést. Minden amit a C-re rakna fizikailag a D-re kerül, a win mégis azt hiszi hogy a C-n van.
Üdv!mklink parancsról bővebben angolul itt.
[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
Nemtudom sajnos. Nekem anno simán működött, felraktam az E-re az Origint, ott beállítottam szintén az E-re hogy oda telepítse a játékot és simán felrakta. Később mikor lett SSD-m nem akartam tökölni az újratelepítéssel csak átraktam mklink-el és azóta is hibátlanul működik.
-
válasz Sz. Géza #29141 üzenetére
Mint ahogy p0rch_m0nk3y is mondta a sima CQ az a Conquest. Ezen felül van a több pontos/nagyobb térképes elrendezés a Conquest Large, a klasszikus Conquest Assault és Assault Large valamint a Conquest Domination. Én az alap Conquest módról beszélek ahol Noshahr-on összesen van 3 pont.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zack
nagyúr
Srácok s.o.s. segítség kellene. Eladnám a játékot, mivel csak ez az egy van regisztrálva nekem Originen, tehát account-tal együtt.
Viszont az Origin bejelentkezésnél az email címem+ az email-hez tartozó jelszó van megadva. Legalább a jelszót meg lehet változtatni valahol Originen belül? Az email címem az nem gáz, de a jelszavam annál inkább, azt mindenképpen módosítanom kellene.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Pubszon #29163 üzenetére
Thx. Közben megtaláltam a jelszó módosítást, és sikeresen megváltoztattam. Vajon az email-t meg lehet változtatni?
mod: Köszi. Akkor majd az új tulaj átírja a mail-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
WARZ
tag
Nem tudom mi lehet a baj mindent kipróbáltam sehogy se megy viszont most hogy rádugtam a gépre egy külső vinyót amin van elég hely azt meg elfogadja hogy arra feltelepítse! Nagy baj ha külső usb3-as vinyóra teszem a játékot?
-
Polllen
nagyúr
Kipróbáltam újra az ump-t. Flash supressorral valóban nem rángat annyira, ha célozni próbál az ember
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
válasz Sz. Géza #29172 üzenetére
"A" zászlót ha te szétlövöd C-RAM-mal akkor kapsz egy csókot a homlokodra ugyanis a konténereket nem lövöd át semmivel... A-B között a parton végighúzódik 2 hosszú hangár azok is elég sok fedezéket adnak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sz. Géza
aktív tag
-
-
csibe1
addikt
Nem csesztetésképp,de elég nagy marhaság volt ugyanazt a jelszót megadni; anno erre fel is hívták a figyelmet itt a topikban, hogy az Originen regisztrált email és az Origin account jelszava ne legyen ugyanaz.
Gondolom örültél volna ha valaki "rendet rak" az accodban vagy az email fiókodban,
esetleg az azonos jelszó miatt mindkettőben." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
F_Zolee
veterán
Ejha. Micsoda accuary-t hoztam össze az új sotival.[link] Elég núb dolog de valamikor ezzel is kell mennem. De ahogy néztem még nem is én vagyok a jó ebben az itteniek közül.
-
jilian
addikt
Ez a dupla XP egy kalap fos.
800 pontra (igen nyolcszàz) adott 23 ezret, utàna meg 11 ezerre adott 1200 -at.
Èn nem èrtem, hogy ezt ők mikènt szàmoljàk , de màr gyanakszom,
hogy randomra dodja a + pontokat... -
zack
nagyúr
válasz csibe1 #29177 üzenetére
Most már úgyis mindegy. A lényeg hogy nem lett belőle baj.
Sajnos nagyot bukok a játékon anyagilag (9800+8000), de nagy csalódás volt, hamar beleuntam, és bármennyiért megy el, valamennyi visszajön belőle. Mivel már egyben is kapható az alap BF3 + Premium, ezért nem lehet érte normális pénzt kérni. 8k-ért árulom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Altair77
tag
No urak van egy kis problémám és kifogytam az ötletekből!
A helyzet az,hogy játék után ha ki akarok lépni elég sokszor nem csinál semmi alt+f4-re (ha quite gommbal tolom ugyanaz a szitu)ha letabolok akkor be tudom zárni a bf3.exe-t a feladatkezelővel de ottmarad a folyamatok közt ha le akarom lőni manuálisan nem engedi azzal az indokkal,hogy a hozzáférés megtagadva ami nem is lenne feltétlen baj de amíg nem restartolok nem tudok újra belépni a játékba mert ugye fut a bf3.exe...
Már szinte minden lehetőséget végigzongoráztam de semmi sem segített...googliztam is és nem vagyok egyedül a problémával de megoldás nem született még...
Ha valakinek van valami ötlete a megoldásra azt megköszönném!''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sami22
aktív tag
Dupla Xp és mindeni megőrül. Bő egy óra alatt ennyi csalóval, vagy szimplán csak seggfejjel még nem találkoztam. Azt hiszem míg ezt tart, inkább a Halo4-el ütöm el a fölös óráimat.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
Gippo
senior tag
-
fogirobi
senior tag
A tököm tele van már az EA online-os disconnecteddel... Mi a f*szom van már ezzel a rendszerrel? Ez ma már a 3. volt...
-
törölt tag
Látom akkor nem csak nálam vannak disconnected problémák+origin kilépési gondok
-
Winne
nagyúr
-
WARZ
tag
Megy a bf3!
Mindenkinek aki foglalkozott a problémámmal nagyon köszönöm!
Külső vinyóról megy csak de legalább megy -
EneMy84
tag
Sziasztok!
nem rég vettem egy cyborg V.1 joy-t és az volna a kérdés hogy a BF3-hoz honnan tudok jet és heli profilt tölteni? vagy nekem kell be állitanom?!"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
[link] egy kis 870-es videó. Nekem bezzeg múltkor Ziba-n volt, hogy közelről 3-ba nem halt az ellen itt meg mi sem természetesebb, hogy 30m-ről is elég neki egy
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs