Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Most a napokban veszek egy merevlemezt és a win 8-at akarom feltelepíteni rá.
Kérdésem az lenne, hogy win8 alatt megy-e rendesen a bf3? -
pschio
őstag
válasz misionline #28347 üzenetére
Én a helyedben a prémiumot venné még meg.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
KYZRR
őstag
Valaki raer most jatszani?
ts is van ha kell .You can only die once, make sure it is worth it...
-
-
nanorambo
őstag
válasz misionline #28347 üzenetére
Ha mindet szeretnéd akkor mindenképpen vedd meg a prémiumot inkább!
-
DeadMeat
nagyúr
-
Gyufaaa
veterán
Mi a ráke' nem enged be az Origin???
An error was reported from EA Online
-
törölt tag
Crossbow-nak lesz valami megkötése? Pl., hogy C4 csak Supporter-nek lehet vagy Medic-nek is?
-
-
Forest (C) szépen eltűnt illetve a térképen át került Hilltop (D) másik oldalára. Eredeti helyén volt igazából, de Squad Leader-ként elég nehéz volt kijelölni a pontot zászló nélkül. Persze kör végéig így maradt, még a Spawn képernyőn is sz@r volt a térkép. Eleinte jól meg is zavart. Azért vicces, hogy ilyen bugok vannak több mint 1 évvel megjelenés után.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gippo
senior tag
Na most én sem tudtam belépni battlelofgra, sőt "Too many failed logins, you have been blocked"
Most mi a rákot csináljak?
-
Chereiose
addikt
Megszereztem ezt a G53-at, hát...egy kalap fos.
Amire ez beadja, addig 2 embert porrá lövök egy L86-al vagy akár egy M4-el. -
misionline
tag
Melyik kiegészítő csomagot érdemes megvenni?
Prémium? -
ch003067
addikt
válasz misionline #28374 üzenetére
Csakis.
-
törölt tag
B2K előtt kellett volna még beszerezned+ 11.04-ig 50%-os volt.
Most lehet várnék egy újabb akciót ami karácsony előtt várható, szvsz. -
Mr.White
senior tag
Ezt azért nézd meg még mielőtt rosszat veszel!
-
Mr.White
senior tag
Assaultként milyen fegyót ajánlotok?Eddig L85A2-vel mentem, de érdekelne melyik az a fegyver ami közelre és középtávolra a legalkalmasabb.
-
MANTiS`
csendes tag
Most hogy beújítottam egy premiumot, kéne néhány ember akikkel tolhatnám együtt, ha akartok vegyetek fel
-
-
DeadMeat
nagyúr
Pont ugyan úgy sebez, mint a többi assault fegyó.A hátránya közelre a lassú tűzgyorsaság.Közép-messzire ajánlott inkább.
Aug is inkább középtávra, de közelharcban is megállja a helyét m16 ellen is akár.
AEK meg egyértelműen közelharc.
Szerintem.
Viszont amibe most beleszerettem az az m249 Közelharchoz brutál. 800 skulót kiköp, 200 a tárban.Lehet vele FűrészelniMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Mr.White
senior tag
Most az AEK-t kezdtem el kiunlockolni, eddig pozitív a véleményem.F2000-el sokat toltam az elején, már annyira nem jön be de egy assigment miatt most azzal is mennem kéne aprítani.
-
törölt tag
Ez mi, hogy néha zölden írja ki az ellenfél nevét de ő meg lelő és akkor meg pirosan látom, hogy ki nyírt ki? Erre már sokszor felfigyeltem de nem vágom mitől van, bug talán cheat...de rohadt idegesítő.
-
Mr.White
senior tag
már láttam több videoban hogy a hud-ok más más színnel vannak jelölve.ezt hol tudom elérni?
-
-
TTomax
félisten
válasz Mr.White #28378 üzenetére
AEK/M416/M16...és ha igazán messzire akkor G3A3.... ez utobbi nekem nagy kedvencem az AEK-al együtt...AZ L85A2 régen volt nagy kedvenc,nagyon pontos fegyver,cserébe közelharcra lassu... közelharcra az AEK a legjobb,de messzire is elég jó lö,ha nem szórod a golyót csak rövid sorozatokat küldesz,esetleg lenyomod a "V"-t és átváltasz egyes lövésre,egy Heavy Barellal megtámogatva nagyon veszélyes... egy tanács,foregripet ne rakj assault fegyverre... esetleg a famasra...
Eygébként én páyánként váltogatom mit hozok be,akárcsak a ruhát... ha sok az M16 akkor M416-al jövök.. ha tutira akarsz menni akkor meg M16A3...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
K3NZO
senior tag
co-op -bn valaki betársulna hozzám?
"Per aspera ad astra"
-
prokxy
veterán
válasz busman #28392 üzenetére
Van egy tesztvideo ezekről az assault fegyókról, ott a srác Gulf pályán a bázis hajón próbálgatja szinte mindet, szórásról, tűzgyorsaságról, a foregripről is hadobál, de nem értem pontosan, h mit, mert az angolom nem a legjobb.
De nem tudom megkeresni melóban, le van tiltva minden értelmes oldal!
Abból kiderül, h mi merre...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
K3NZO
senior tag
akkor kell update mikor lenne időm kicsit lövöldözni. Ez az én szerencsém
"Per aspera ad astra"
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest