Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Dexter-2000 #17247 üzenetére
téged mennyire érint hátrányosan hogy nincs ilyened? na ugye...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ármester
Szaisztok!
Újratettem a BF3 új konfig beszerelése után és ezt a hibát írja ki mikor indítanám a szervert: Problémaesemény neve: APPCRASH
Utánna olvastam, hogy ez akkor fordul elő ha ékezetes mappába telepítem, de nem abba van.
Van valakinek ötlete mi lehet? Köszönöm! -
pilu85
őstag
vicc ez az 50 squad repair teljesítése. minek ilyen szarok. ugye akkor van ilyen ha a tankba 2en ülnek és akkor javítom a járművet, namegy baromi arány romboló hogy futkosok a járművek után s közben meg lőnek lefelé. már 42 nagynehezen összegyűlt, de nagykín aki nem járművezik....de csak meg lesz valamikor.
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz Polllen #17259 üzenetére
semmi különöset, de ha már vannak ezek a retek assigmentek csak kiunlockolom mint a legtöbben, mert magától ez sose gyűlne össze..
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #17262 üzenetére
nem oktalanul neked megvan az összes assig????
[ Szerkesztve ]
-
Vjimmy
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megtudni, hogy miért dobtak ki egy szerverről?
Az üzenet annyi volt" you were kicked from the game". Ezt értem, csak az okát szeretném megtudni.
-
-
Vjimmy
csendes tag
Ártatlan vagyok!
Azért kösz!
Viszont ha tiltott fegyvert használ az ember, az megjelenik okként. Egyszer-kétszer sikerült gránátot dobnom "no explosives" szervereken.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
Audifan
tag
Valakinek van ötlete hogy miért fagy ki állandóan a játék "A BF3.exe működése leállt" hibaüzenettel?!
Köszi! -
ForRedGlory
félisten
31.000 pont, 77 kill, 68 ribbon, 4db 10000 pontos medál, életem legjobb köre
Flag attacer ribbon
Armored warfare medal
Combat efficiency medal
MBT Service Star...és még vagy 3 helit is lelőttem az égről a tankkal (mondjuk elég noob volt)
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Már mw2-ben is csak pilláztam a prestige rendszerre... Sztem semmi motiváló nincs a challange-kben, nem azért játszom a gammával, hogy legyen plusz egy plecsni, hanem azért, hogy kiirtsam a sok mocskos rohadékot...
AudifanNálam rendszeresen előjön, ha 2 körnél tovább maradok in-game. Uh inkább kiszoktam lépni és vissza. (sztem memória gond lehet)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
válasz ForRedGlory #17278 üzenetére
Azért ha ésszel csinálja akkor segít a helyezkedés. Például ha reactive armorja van akkor átfordul másik oldalára ahol még fent van a páncél, hátrább húzódik egy nagyobb kereszteződésben, hogy oldalról legyen fedezéke a javító embernek. De ehhez agy kell ami sokszor nincs nekik ez tény.
Arról nem beszélve ha elnyomod a füstöt akkor te sem látsz ki belőle és olyankor halmozottan veszélyeztetve vagy a C4 által. Én már csak tudom.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DeadMeat
nagyúr
Ez egy igen fogós kérdés.Személy szerint azt venném, amire kevesebbet kell rádobni.Teljesítményben az intel erősebb persze, de nekem nem ér annyit, mint amivel többe kerül.Az időtállóság meg szvsz, ahova a bull már kevés lesz, oda a sandy is.Majd 2-3 év múlva persze.De addig megtartani?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ForRedGlory
félisten
Mielőtt elnyomod a füstöt, érdemes a Q-val az ellenséget megjelölni, és akkor füstön keresztül is "látsz". Aki anélkül nyomja a füstöt, meg is érdemli
Tank ellen kifejezetten előnyös, mert simán tudod lőni, Ő meg azt sem tudja merre vagy a füstben. A smoke sokkal jobb, mint a reactive armor. Próbálj elbújni a repülők elől az armoroddal.
Én sokszor kis rusholok belőle, hogy meglepjem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
és azt is megmondom, hogy mindkettő John M. Browning műve
Pistols M1911 pistol, Browning Hi-Power, Colt Woodsman
Rifles Winchester Model 1892
Automatic rifles Browning Automatic Rifle
Shotguns Browning Auto-5, Browning Superposed
Machine guns M2 Browning .50 cal., M1919 air cooled .30 cal., M1895 'potato digger'.30-06 Springfield, water cooled M1917 .30 cal.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet Nem a C meghajtóra telepíteni?
Feltettem az Origint, és amikor rányomok a BF3ra, akkor csak a c/programfiles(x86)...-t ajánlja föl, és nincs lehetőség megváltoztatni, legalábbis nem találom! -
sixpak
nagyúr
Sziasztok, ennek a fickónak a statjában van arra utaló jel, hogy esetleg nem tisztességesen játszik?
[link]Majdnem kétszer annyi játékidőm van, mint neki, de én még sehol sem vagyok az ő rangjától. Nem volt olyan helyzet az iménti partyban ahol győztesen kerültem volna ki vele szemben. Na mindegy, nem pofázok feleslegesen. Szóval csaló, vagy nem?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz Illusion1010 #17288 üzenetére
Kösz. Kár...
ramos23: hehe, ez már jobban hangzik.
Úgy szed össze ötvenegynéhány killt egy 200 ticketes játékban, hogy felénél kiszáll, majd csatlakozik megint és ő nyer, míg másoknak jó ha van 30 killje.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
sixpak
nagyúr
válasz Polllen #17292 üzenetére
Rendben, elfogadom..akkor nem csaló. Jómagam a legritkább esetben kiáltok csalót, elfogadom, hogy az emberek többsége jobban játszik mint én. Ezzel nincs is semmi probléma, de még anno itt a PH-n olvastam egy írást a csalókról. (Ha jól emlékszem akkor egy olyan kölyök írta, aki maga is kipróbálta a csalásokat.) Ő írta, hogy gyakorlatilag nem volt olyan party, ahol ne találkozott volna hackerrel. Ez már jó pár hónapja volt, szerinted az idő múlásával jobb lett a helyzet ilyen téren? Szerintem nem. És ez a gyerek akkor is kurvára gyanús volt nekem, ha csaló, ha nem.
Ja, meg volt olyan is amikor belinkeltem egy hibaüzenetet (fuckin' punkbuster mint később kiderült), hogy mitől lehet, erre egy fickó visszaír, hogy nem tudja mit csináltam de ez kőkemény ban. Az a gyerek írta ezt akiről pár nappal később nyilvánosan kiderült, hogy csaló.
Éppen ezért én már nem lepődök meg semmin sem.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Ha van egy percetek dobjatok 1 reportot erre a kis szemétládára. Lőnéd hátba megfordul head:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40499581/1/351128489/ -
BandiHUN
veterán
Nem semmi,ma simán lecsalóztak,hackereztek,és végül kiszavaztak a p...ba egy szerón,mert merészeltem a SPAS-12+slug cuccossal kempereket és snipereket fejbelődözni messziről
Hihetetlenek az emberek.Nomeg volt vagy 40 killem max,mellé 20 halál,hát marhajó hack
De akkoris élem a szopatósdit,főleg snipert jó kiosztani messziről fejessel,csak pislognak,mi van.Mondjuk kemperre is jobb,mint más fegyó,sniperezni annyira nem szeretek,nem kenyerem az 1 ponton döglés,és a shoti ugyanúgy öl fejre,sőt valamilyen szinten átmegy az emberen a slug,mert messziről is vannak double killekSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest