Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #33656 üzenetére
Tegnap cimbora annyit írt be valami jetes nyomoroncnak (azt hiszem), hogy kurva anyád, erre egyből jött a ban. Aztán kérdeztem az admint, hogy mi a toszért kell egyből bannolni, meg ne legyen már ennyire szánalmas, hogy itt éli ki a hatalomvágyát, erre kaptam én is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Dave567
addikt
válasz Mr.Csizmás #33710 üzenetére
Szerintem ne hasonlítsuk össze a kettőt...
(#33711) Jeollam: Szoktam olvasgatni, de mivel nem járok bf4--ni, így nem tudok hozzá szólni, én most ezzel leírtam a véleményem a játékról, ezek alaphibák, tök mindegy, hogy ebben vagy abban a játékban mi van, ÉN ezt vettem meg, ezért adtam ki jó sok pénzt.
#33712) kovy29: Ezt rám is értetted ?
Mert ha igen, nem baj, csak azért elég szomorú, hogy ezt szórakozásnak lehet hívni, mert ez nem az.ELNÉZÉST A CSÚNYA BESZÉDEKÉRT!!!
-
Dave567
addikt
válasz Mr.Csizmás #33714 üzenetére
Én már ki próbáltam, nekem éppen elég volt annyi, nekem könnyebb és jobb a 3. mint a 4, akárki akármit mond.
(#33715) regener: Ja meg nem kell két lövés egy helibe tankból, mert ezt szerette nekem csinálni a 4-be , hát mit ne mondjak elég szép dolog volt.
(#33716) kovy29: Azt hittem már...
(#33717) VAN der BOSS: Szerintem meg pont egyformán kellett volna kiadniuk, 3-ba is meg lehetett volna ezt csinálni, hogy nem kell annyi lövedék egy köcsög tankba.
(#33718) kovy29: Így van, a scout heli gyorsabb lett benne, és ez tetszett, de cserébe is az attack heli is szarabb lett.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #33908 üzenetére
Most én is nevetek már rajta, de amikor megtörtént nagyon mérges voltam
No Sana No Life
-
takacsbotond
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #33933 üzenetére
Inkább lőj le 3 helit RPG-vel és szedj ki egy heli pilótát(Scout) L85A2-vel Egy menetben
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #33933 üzenetére
Premium csak a menőknek van.(#33934) CJ4567
Fogd meg a söröm egy pillanatra.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #33936 üzenetére
Akkor csináld meg PP-19-el, vagy G18-al
Ez volt az első szélvédőmosásom, azt is L85A2-vel
Más: az 50 AT rocket killt hogy a legkönnyebb megszerezni? 3 valahogy megvan, Rushba van ilyen egyáltalán?
No Sana No Life
-
Gergosz2
veterán
válasz Mr.Csizmás #34065 üzenetére
én is gondoltam rá, hogy NVIDIA/AMD progin keresztül változtatom a színösszeállítást. Ezek szerint tényleg működhet.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #34065 üzenetére
ATi-nál is ugyan így működik?ATi-nál nem lehet beállítani a leírás alapján, mert más opciók vannak[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
F_Zolee
veterán
válasz Mr.Csizmás #34108 üzenetére
Ott már a szimpla magyar ip bant ér.
De nem is az ilyen féregnyúlványokra gondoltam. -
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #34152 üzenetére
Premiumtól nem lesz rövidebb a töltési idő, DLC mapok nem érnek mert B2K gyorsan tölt.
Közben úgy néz ki(lehet) hogy meg van oldva, csak az Origin miközben átnézte a játékot a bf3.part visszaállította így újra Origint kért a játék, most visszaraktam az Originmentes .par-t és egyelőre jó, a B2K még gyorsabb.
No Sana No Life
-
csa33ee
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #34164 üzenetére
Nahát, nem is tudtam hogy ez a nem túl legális kategóriába tartozik.Mindíg tanul az ember.Amúgy egyszer megpróbáltam ezt az akciót test range-n de totál fail volt.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
@rglaaf
veterán
válasz Mr.Csizmás #34164 üzenetére
lightos cheat/glitch
nah jó erre már nem tudok mit mondani, ez már nevetséges ha nincs a tankba gunner és átülök az is lightos glitch meg cheat? ennyire ne legyen már nehéz ez a játék...
PSN:BiZzare_0 ️
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #34196 üzenetére
Még mindig megy a játék?
BF3 vajon meddig lesz még,mármint szerverek? -
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #34204 üzenetére
origin app-ban próbáltam.
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #34204 üzenetére
Nekem weben sem appban sem.
Ide miért nem enged írni semmit?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #34218 üzenetére
Ismerős a neved,szerintem partner vagy.
-
regener
veterán
válasz Mr.Csizmás #34232 üzenetére
szerintem nem a pályával van a gond
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #34286 üzenetére
Noshahr Canals, Strike at Karkand, hirtelen ennyi jutott eszembe.
No Sana No Life
-
F_Zolee
veterán
válasz Mr.Csizmás #34289 üzenetére
Szerintem nem tudja miről beszél.
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #34289 üzenetére
Szia! HungarianField Debrecen Civis PREMIUM Server, ha mégsem akkor tárgytalan a hozzászólásom.
"Kíváncsi voltam a Debreceni Premium szerverre, még fent se voltam ott(Premium hiányában) de már M40A5 miatt bannoltak"
Erre szerettem volna válaszolni de eggyel lejjebb ment.
F_Zolee: Én mindig tudom miről beszélek maximum mások nem
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
maxxenergie
senior tag
válasz Mr.Csizmás #34346 üzenetére
Ezért jó nagyjából egy szerveren játszani. Már fejből ismerem a PRO Jet játékosokat, ha látom ellenfélnél vannak hanyagolom a repülést, ha velem egy csapatban nyomatom. Már sikerült így 400 Feletti Kill-t elérni pedig 2 hónapja kezdtem a repkedést (1,5 éve a játékot) és egérrel nyomatom... Volt egy pár óra kínos tanulás többször nagyon negatív akár 0-ás stattal Ha nem zuhantam le egyből, rögtön kiszedtek, szóval az elején nagyon lehangoló dolog, de ahogy ráérzel az irányításra(legfontosabb)- manöverezésre, és fordulásra na onnantól elég eredményes tud lenni főleg nagyobb szervereken (TDM 48-ason tolom). De én még mindig csak földi célpontok ellen tudok hatákonyan JET-ni. Ha mögéd kerül a Pro JET-el ki nem vakarod onnan vége a dalnak, örülhetsz ha katapultáni tudsz időben és pályán belül Nekem az jött be még 1-2 napja, hogy ha mögöttem van a PRO csak úgy tudtam 1-2 esetben megszabadulni tőle ha már közel volt(AIR RADAR - alap), hogy csontra befékeztem nagyon alacsonyan (fák közé-épphogy felettük repülve - bemenükelve) a gépet, közben hirtelen irányváltást alkalmaztam más nem segített csak ez .... Ezen a szerveren amit találtam 23 óra után, délelőtt nincs is JET-es főleg PRO nagyon, van hogy ott állnak szabadon a gépek mindkét csapatban és csak ritkán téved be olyan, aki PRO JET-es és nem ismert persze van ilyen is... de elég ritka. De ez is kiderül 5 perc alatt, onnatól mehet az egyéb kaland JET felejtős..abban a körben.. Szval én így tolom mostanság ezt a témát persze van hova fejlődni még mindig
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz Mr.Csizmás #34353 üzenetére
Saját C4 kill : 3386
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Peltár
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #34346 üzenetére
Köszi! Na igen, akkor Te érteni fogod.
Nosztalgia: Hát már negyven felett vagyok, Comanche 1 3db 1.2 Flopy volt az első "szimulátorom", Tornádó GR3, a második, majd Kommancs 2,3,4, FS, IL-2 Sturmovik, LOCKON, Longbow Apache 1, 2, egy pár star-wars. F16, A10A, F117, Ezekre emlékszem kb. Civilbe MF Flight sim.
Ebből a régi Tornádó GR3 egy etalonnak számító szimulátor volt 101 gomb feletti billentyű kiosztás,
Az F16 szintén jó volt. Az IL-2 Sturmovik két része megint egy etalon, sokan szeretik a mai napig.
Longbow Apache 1, 2 régi is elég jó volt. De az örök kedvenc az első PC-s játékom a Comanche 1
AMD 386 + 4MB ram, 1.2MB boot flopyval. Tehát ha repülni akarnék és nem szenvedni, akkor nem BF3 jet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest