Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz devilinsid3 #9470 üzenetére

    Köszönöm szépen, hogy segíteni próbáltok! Amúgy nem vagyok béna, rengeteg problémát megoldottam már, ezzel sem volt gondom ezidáig. Nem akarok sem kötekedni, sem bunkónak, vagy követelőzőnek tűnni, csak játszani és nem fél nap szerencsétlenkedés után. Legrosszabb esetben megy a kukába az egész és kész. Gondolom ha veszek egy másikat, az sem oldja meg a dolgot.

    Hogy mit csinálok rosszul? Hát így történt:
    Feltettem egy Windows-t, amin még nem volt telepítve a játék. Felmentem a Battlelogra, letöltöttem a Firefox plugint, telepítettem, majd leszedtem az Origint. Azt is telepítettem (rendszergazdaként), bejelentkeztem, közben a Windows frissítette magát (Visual C++ 2010 Service Pack 1 csomaghoz). Az Origin-ben megjelent a játékom, mellette a letöltés gomb. Rányomtam. Megkérdezte, hogy akarok-e parancsikont, ide-oda, valamint, hogy telepítem-e a PunkBuster-t. Megjelöltem, hogy igen. Ezután elfogadtam a szerződést és kb. 25 perc múlva végzett. Rányomtam, hogy játék, bevitt a Battlelogra, kiválasztottam egy pályát, amiről 2 perc múlva ki lettem rúgva. Közben néztem a feladatkezelőt - ahogy írtam is - futott a PB 2 változata. Újraindítás után pedig be sem tudok lépni, mivel nem fut a PB service (gondolom, mivel nem látom a feladatkezelőben).

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget, még próbálkozom és talán lesz valami eredménye a dolognak...

    Szerk.:

    Végigcsináltam, de nem megy. Újraindítás után be sem tudok lépni, mivel nem fut az a nyomorult PB.
    Elhihetitek, tudok olvasni, végigcsináltam. A rendszerem is jó, semmi gond nem volt vele - eddig.

    A PB nem szerepel a programok között. Gondolom, a fentebb írt hiba miatt. Ilyenkor mi van? Hányszor kell telepíteni, hogy jó legyen?

    [ Szerkesztve ]

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák