Hirdetés
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz --Lorant-- #37295 üzenetére
Könnyen lehet,hogy megfogja a telepítést a vírusirtód,tedd a kivételek közé benne a játék könyvtárát!Ilyen gondom volt nekem is,másnak is
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
--Lorant--
aktív tag
válasz --Lorant-- #37295 üzenetére
aletöltöttem ismét erre megint csak azt írja ki,hogy tölsem le mert nem tudok online játszani! Mi ez?
....
-
Norb3rto
őstag
válasz --Lorant-- #37303 üzenetére
Ha így se megy, akkor registry ből is szedj ki mindent hátha az segít
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
BlazR
tag
-
Mukorka
addikt
válasz --Lorant-- #37358 üzenetére
Dx 10 alatt elveszti a gyorsítást amit dx11 alá írtak csak. Nem azért szaggat mert dx11... inkább próbálj meg levenni amit csak lehet de dx10 alatt jóval lassabban fog futni. Dx9 pedig nincs hozzá
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
HollyBoni
veterán
válasz --Lorant-- #38195 üzenetére
Cseréltél drivert? Nekem is volt hasonló problémám régen,vagy driver csere,vagy Win reinstall megoldotta. Az a baj,nem tudom melyik.
-
Paul119
addikt
valami driver bibi, próbáld meg a gyárit felrakni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
BandiHUN
veterán
Nekem is volt ilyesmi,próbáld azt,hogy a játék könyvtárában levő Install mappából a directx-et felrakod,nekem megjavult.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
dilipok
veterán
válasz --Lorant-- #39328 üzenetére
azert ennel sokkal tobb is van [link] de nem nagyon van ra megoldas, ahogy olvastam
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
BandiHUN
veterán
válasz --Lorant-- #39332 üzenetére
hülye kérdés,de nem lehet,hogy a kidobálósoknak kikapcsolódik a pb?
Tegnap mintha írta volna valaki,hogy így járt,a menüben vissza kellett kapcsolnia a játékban.
Egyébként meg hiába izélsz,én tegnap is játszottam,PB gondom nem volt,a találgatáson kívül nem tudok mit tenni.Gúglit meg hadd ne én használjak helyetted...Ha általános hiba,biztos van másnak is.Egyébként van PB tesztelő és frissítő cucc is,egyébként általános tévhit,hogy azt a játék mappájába kéne tenni,és ott futtatni,sőt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ProciVettel
tag
válasz --Lorant-- #39328 üzenetére
Igen nem segít haveromnak se jó csak random beengedte pont...... neki is pár napja szarakodik. Nagy ritkán feltud lépni!
-
- = Zk = -
félisten
válasz --Lorant-- #39332 üzenetére
ezt próbáltad?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest