Aktív témák

  • Cybertrone

    veterán

    válasz oriic #2304 üzenetére

    Az szomorú fater... nyáron a steam leárazáson, mikor még nem vesztek össze a felek ugye 3k-volt az egész bfbc2 vietnámmal együtt :D Teljesen megérte!
    De mondjuk tegyük hozzá sokszor fogod szidni az ellent hogy hogy ölt meg... ez nem cod, és nem crysis, itt pontosan kell célozni, ha nem akarsz egy tárral gyilkolni... Bár ahogy tájékozódtam egy kicsit feljebb vették a sebzést, és mostmár nem kell annyit dikicsellni az ellent! :K Meg mostmár jólenne ha a falat is átütné a nyüves 7.62-es kaliber... és az .50-es csak 1 lövéssel gyilkolna... mert nonszensz hogy egy könnyűpáncélos ellen készült lövedékből 2 őt kibír a paraszt... :U (nekem a vietnám csak, mert előtte már megvolt a bfbc2... de több emberke megvette akkor, mint bármi mást)
    Én azt mondom hogy vannak kötelező darabok a gamek közt, műfajtól függetlenül, és arra nem kell sajnálni a lóvét :K Sokkal jobba ahaverokkal tolni, mint szívni a crackel, és egyedül szenvedni a singlét! :))

    [ Szerkesztve ]

    "Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

Aktív témák