Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Mint a topikban lentebb leírtakból kiderül, tudnak az EA-s srácok a problémáról.
Elég sokan vagyunk csak ebben a kis (PH) közösségben is, a világon meg mégtöbben, akiknek hasonló jellegű problémája van. Szerintem elég sokan írogatnak Nekik napi szinten.
Mint lentebb az is kiderült, folyamatosan dolgoznak a problémán. Én sem szeretném, ha meló közben azzal zavarnának több helyről is, hogy mikor leszek készen az éppen folyamatban lévő projekttel.
Hidd el, engem is zavar a BFHQ hibája. Nagyon is. Márcsak azért is, mert időközben megszereztem a Veteran Explosives Ordinance Badge-t, amiért már be is ''zsebeltem'' egy gratulációt Keszegdudától. Plusz két arany meg egy ezüst érmet. Meg néhány pontot is.
Egészen pontosan 8 napja nem ír jóvá semmit.
Csapi007-nek működött valamelyik nap, de 20-a óta Neki sem megy.
Engem igazán az érdekelne hogy ezek a pontok/érmek jóvá lesznek-e írva, vagy csak a probléma megoldása után tudunk újra pontokat szerezni?
Logitech hardware tester
-
-
keszegduda
őstag
Ha nem írnánk a topikba ilyeneket, akkor már rég halott lenne. Ez is BF2 téma, ugyanis nincs érzékünk ahhoz, hogy megtudjuk ki mikor megy fel játszani. Én ezzel nem megbántani szeretnélek, de eddig nem kaptunk semmiféle jelzést a moderátorok felől, hogy valami nem ok. Ha láttál már off témát menj át a Crysis topikba pl. ott lehet hasonló dolgokat írni.
Építő jellegű hozzászólást nem sokat lehet írni, ha igen akkor csak a játék hibáiról, de arról vagy 50 ezret...sok csalóval és hackerrel az élen... -
keszegduda
őstag
Én igazából csak az arab és a kínai szöveget bírmom, de nagyon...
Főleg az orvosaokat!
Csincsú! Ólpieszt kumbulla, kumbula toknháníjááá...
Hászeden....zseriseh...
Lassan 2 éve gamelek ezzel a játékkal és egyszerűen még mindig meg tud nevettetni ez az idétlen szöveg. Ma elvileg leszek, de nem sokat... -
Zee21
aktív tag
az nem én voltam az a nagy helyzet hanem a haverom zeek.p90
ott ültem btw mellette és nekem sem tetszett amit műveltetek....
az hogy elkezdtetek sirnyákolni liutenant colonel létetekre hogy ugrál miközben lövöd hát sajnálom az élet drága még bf-ben is és az hogy 4-tök közül 3-an g36e-vel mentetek elégé leír titeket.....
ugyh jolenne ha te minket akik próbálnak korrektül játszani g36e és claymore nélkül nem minősítenél miközben te meg a haverjaitok voltatok szánalmasak.....
és misem gondoltunk további közös játékot....
és egyébként nem azon pöccentünk be hogy lelőtetek hanem hogy ti nem voltatok hajlandóak meghalni semmiben sem.......
átsétáltok 3 claymore on 2 gránát robban a talpatok alatt és a fejetek ugy porzik mint a kárpit amikor rácsapsz de nem halnátok meg és miután 5perc alatt lereagáljátok hogy lőnek megfordultok és 2golyos killeket toltok.......
de egyébként lefoslak titeket mert még g36e vel is lámák voltatok mert amikor haver ment azzal kb fél mp nem volt semmire sem.........
ergo ez is bizonyítja hogy g36e az nem tudás.....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
elbandy2
csendes tag
-
Target78hu
aktív tag
Bocsánat ,ha belegázoltam a lelkedbe! lol
A "szerintem" -et vedd figyelembe , tehát számomra nem FAIR a dolog egy játékban leírt és iratlan szabályokat áthágni ;-). pl ha rajtad statpaddingolnak(egy élesz egy lelő) arra is azt mondod ,hogy nincs szabály ez jó ez kell? bár szíved joga. Én szónélkül kidobom és kidobtam LFSből azt aki szembeforgalomba furikázott ,hogy roncsderbizzen a versenyzökkel -de ez sincs leírva sehol szabályban ,mégis böszmeség..hkv.hu
-
general
addikt
a háborúban igenis vannak szabályok... mások, nyilván, de vannak, és van becsület is, meg tisztesség, de ebbe most ne menjünk bele... az irodalom, a költészet, egyáltalán a művészet tekintélyes része ezen tulajdonságok és mítoszok köré épül... és nem azok neve maradt fent, akik nem e szerint éltek-haltak... szóval gondoljuk csak át még egyszer a szabályok betartását...
bocs az offért, de végül is a harc iránti eredendő ösztönünk kielégítése végett futkározik itt mindenki fegyverrel a kezében a virtuális térben....
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Ez az egész basecamperes dolog általában addig tetszik az embereknek amíg ők csinálják, viszont ha fordul a kocka és megy a másik is a bázisra kempelni, akkor a sok köcsög (mert nem tudok rájuk mást mondani) lemegy a szerverről. Úgyhogy ezért kellenek szerintem szabályok, a másik nagy probléma pedig az, hogy sokan nem fogják fel hogy ez egy JÁTÉK nem pedig egy háború.
Bocs, hogy beleszóltam a kettőtök beszélgetésébe.
[ Szerkesztve ]
Jó a voip!
-
-=KIS_FoNaK=
tag
-
Target78hu
aktív tag
Öszintén nem akartam nagyon reagálni rá ,de valahogy kikivánkozik belőllem.
Játszottam én is no rules szerveren és porig aláztuk a másik csapatot úgy is ,hogy zászlónál clay meg egyéb huncutság volt ,de MI ill a squadunk nem volt "kinaiváza" ,hanem tisztességesen csupán a "tudásra" hagyatkozva és mellőzve mindenféle nem FAIR elemet!
Claymore-t sokat használtam ,de legtöbbszőr arra amire való ,hogy csipás hátsómat fedezzem egy épület tetején vagy sarokban-a "jó fejek" a zászlópóznához teszik .C4 et pánzélosok ellen vagy hidakhoz és a commander játékszerek ellen - ugyancsak "jó fejek" c4jumpal háztetőre fel és onnan campelve gyilkolnak.. Bunny -hopp az UTban pl teljesen elfogadott sőt! - de bf2 ben izé (jó a nagyok erre azt mondják ,hogy noobok nem ugrálnak) ,de ha valaki jól céloz ,annak nem kell nufit játszani sztem
"Ha egy csapat összejátszik nehezen lehet beszorítani a Base-re." -ez ami nem működik többnyire ,mert magányos farkasok tömkelege lófrál a pályán ,ha netalántán squadba lépnek akkor is más felé mennek ,mint amit SL er nyomat nekik. De ettől még nem kell genyának lenni velük. Mindenki bénán kezdte a játékot és ,ha pl egy újjonc azt látja ,hogy az újraszületőket pofátlanúl gyilkolják ,akkor vagy keres másik szerót vagy ő is "megvilágosodik" vagy leszed egy csitet. A csitelőket meg nem fogja meg a PB ,mert elavult sajna nem kicsit. Azért merészeltem ezt leírni ,mert szerintem amit Te vallasz azt itt jópáran elitéljük! Tedd azt amit jónak látsz ,de ne téritsd ezt a hozzállást ,ha nem életbe vágó számodra ;-)hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
Jó magam sem ezresé' vettem ,de ez nonszensz ,hogy azért az "újoncok" a hibásak ,hogy ócsóér kapják a többéves játékot ez lol.(kb olyan ,mint egy használt szgépet venne az ember és aki eladja mondja ,hogy ezt a 386dx40 est még 250eft ért vettem ez meg 1000 fojintot is sajnál érte?? Na mind1 nem vagyunk egyformák ,engem nem zavar az ,hogy no rules szerveren mi folyik ,csak az ,ha onnan átszabadulnak egy másik játékstílust képviselő szerverre ,kapíse? ;-)
Az olyan ,mint a no g36e,no clay,no c4 meg ami bizonyos fegyvereket tiltó szerókat én sem kedvelem.Sőt majdnem kidobtak egyszer, mert az adminokat vakuztam ,de hát "megdolgoztam" az ánlockért...no flash üzenet után meg no GL ,mind1
De a no clay on flag vagy no BC/SC nálam alap és a legtöbb szerveren is ezt követik ,ha valaki mégis "elszáll" azt megröptetik jobb esetben.Hálisten van sok host lehet válogatni ki ide ki oda. Szóval peace!hkv.hu
-
Pedro78
senior tag
Ez hol van szabályozva?Mi a baj abban ha zászlóhoz vagy átjáróba van letéve? A clay-t erre találták ki alattomos gyilkoló eszköz.
az a baj ezzel, hogy a clay azert van a jatekban, gy.k. "arra valo", hogy a sniper megvedje magat...
Csak annyi fűznék hozzá,hogy én még nem találkoztam olyan játékossal aki ne ugrált volna ha lőtték főleg gyalogos pályán.pl: tárazás...
gyere fel poezni es majd rajossz, mellesleg epp te emlegetted, hogy a haboruban hol van ilyen...na hat akkor hol latsz a haboruban nyulkent ugralo katonakat?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Bartlebi
csendes tag
Te sem játszottál BFV-vel mi? Na ott menj és szedd fel magad előtt a clay-t és várd hogy majd felhúznak. Számomra és más emberek számára továbbra is faszság clayel védeni a zászlót. Érdekes módon BFV-ben nem nagyon akarta védeni a zászlót senki sem clayel vagy c4-el, arra volt példa hogy bouncing betty-vel vagy poungi stick-el védtük a zászlót. Igazából azt a becsületjátékot hiányolom a bf2-ből és kiegjéből is ami BFV-ben kialakult az öregebb játékosok körében. Na meg ott muszáj volt úgy játszanod hogy vigyázz magadra mert különben indulhattál előröl. Bf2-ben meg mi van? "Majd valaki medic felhúz" vagy "Majd rászületek a leaderre" na ez egy szarság. Visszasírom a BFV-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest