Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #11388 üzenetére
Nekem speciel teljesen kínai, amit beszéltek, viszont Mashtuuron elég jól tudok tankozni.
Jó ez a Bamboo Commandos-os szerver. Szegény adminok csak estek-keltek, de ennek ellenére nem rúgtak ki, pedig "jobb helyeken" nem biztos, hogy sikerül befejezni az ilyen köröket. No persze nem csak őket "boldogítottam", mások is hullottak, mint a legyek, meg ő is. Mellesleg egyik legviccesebb tankos élményem is megvolt: a 3. képen látható hídon voltam, abba az irányba nézve, mint a képen, csak pont a híd vége felé. Két sniper feküdt a hídon a korlát mellett, egyik a baloldalt, a másik a jobbon. A híd ott ugye leejt, így ott állva nem tudtam őket eltalálni. Egy darabig erősködtem, nem akartam lehajtani, de sehogy sem tudtam őket eltalálni, így ők nyugodtan feküdtek ott. Egészen addig, míg meg nem indultam... LOL, azt látni kellett volna, ahogy a két sniper fejvesztve átugrott a korláton, egyik a balon, másik a jobbon, hatalmas volt!
Tegnap is nyomtam ezen a pályán pár kört. Nem volt semmi extra, csak egy fullos Blackhawk, meg a szokásos kör végi eredmény. Szeretem Mashtuurt!
-
general
addikt
válasz maskimx #11388 üzenetére
hát nekem sajna nem megy full grafikán, a "dinamic light" és a "texture" mediumon van, minden más high-on, plusz 16x aniso és 4x antialising! a fullhoz már minimum egy 256 bites vga kéne, nekem 7300gt van.
RAID-ben két sima vinyó is nagyon gyors, hogy két 10k-sat RAID-be kötni?? na az kemény lehet...
nekem is sima ddr-es a rendszer, és inkább órajelet emelek, azzal durvábban nő az írás-olvasás, hidd el. ha amellett még tudsz a beállításokon is állítani, az a tuti! elég sokat szarakodtam vele, hogy tudjam, sajnos...
ennyi időt kibírok, míg betölti a pályát, addig masszírozom a kézfejemet, mert rohadtul elgémberednek néha az ujjaim...na, megyek, tolok egy kis statisztika javítót, már 4000 pont fölött vagyok, hajtok a köv unlockra..!
egyébként a játékban swarc a nickem, ha lát valaki, ne lőjön agyon azonnal, legalább egy hellót írjon előtte...!üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest