Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
GameOver
aktív tag
válasz keszegduda #2649 üzenetére
Nem mondjátok komolyan, hogy a stat miatt játszotok? Én másfél évig játszottam a demóval, ahol semmiféle statrendszer nem volt, és tökéletesen élveztem a játékot. Pusztán azért, mert szórakoztató volt. Azt se tudom, melyik badge-hez mit kell csinálni, de nem is érdekel. Most őszintén, kit érdekel, hogy ott figyel-e a statomban az az izé vagy sem? Nem teljesen mindegy?!
Predátor, ha megengedsz egy személyes megjegyzést: Ne azért az istenverte statért kezdj el majd újra játszani a játékkal, hanem hogy egyszerűen jól szórakozz! Szerintem ez a legfontosabb egy játék esetén. -
keszegduda
őstag
válasz GameOver #2652 üzenetére
Egyébként elmondom, hogy az eredeti játék megszerzése előtt jó másfél évig toltam tört szerereken, ott nem volt semmiféle stat és irgalmatlan sokat játszottam, pusztán a jó taktikázás és a nagyszerű játékmenet miatt. Ez volt az első game ami igazán megfogott, hihetetlen sokrétű, mintha nekem találták volna ki...
Aztán megúntam, mert nem volt szerver és kénytelen voltam felemmi rankedosra, így hát megvettem. Én sem vagyok pontvadász... -
tkesy
őstag
válasz keszegduda #2637 üzenetére
idióta lamik.... ráadásul adminként csinál(ha)ták (ha jól veszem ki az elhangzottakból) ami még szánalmasabb...
Én az EA helyében rendesen megnyírbálnám az admin jogokat, és aki mondjuk x vét a gép által automatikusan ellenőrzött szabályok ellen, az account (és kulcs) ban, először csak órá(k)ra, nap(ok)ra, végül pedig jöhet a global ban... természetesen a csalók egyből ezt kapnák...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Zee21
aktív tag
most jöttem demobol
jo kis helyi háborut nyomtunk a közel keleten hiába a demok jok
btw: ''csak 25000pont statpad'' CSAK????
szvsz 25000pont elég sok önmagában is nem csak statpaddolva
másrészről meg egyel rosszabbat mindig lehet mondani...''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
DNS_65
senior tag
válasz keszegduda #2653 üzenetére
Én sokáig toltam a single playert is, az aztán tényleg ultra gagyi a botok ellen,
de a játék ízére rá lehet érezni, plusz a jármüveket megismerni tökéletes.
Annyira bejött a játék, hogy ez lett az első gém amit megvettem eredetiben is a virágboltos mellé.
Azért nem mind1 hogy válogathatsz 1000 szerverből
Meg a statrendszer szerintem nagyon zseniális. Anno a cod1-ben is volt itt-ott stat a neten,
de az kispálya volt ehhez képest.
Szal sztem fontos a ranglétra, meg a különböző medálok, mer' ha már itt a lehetőség rá, akkor hajrá! Gyűjtsünk minél többet
Én nem tartom magam pontvadásznak, de még 1 unlockom hátra van, igaz 1-2 nap és meglesz, tehát ha másért nem, legalább az unlock miatt fontos a pontgyüjtögetés. -
tkesy
őstag
válasz keszegduda #2655 üzenetére
sajnos lassan így is elfogynak a szerverek, mert elmegy a jónép a sok csaló miatt... egyik este voltam egymás után 3 sharki-s infranty-s szerveren, és mindhármat otthagytam, meg aznap estére az egész BF2-öt, mert kaptam az építkezésen az egygolyós fejeseket PKM-ből a másik zászlóktól.... persze akik osztogatták, toronymagasan vezették a listát, elképesztő K/D arányokkal....
Akkor elgondolkodtam, hogy mi a ****ért is BF2-zök, mert csak egyre többször felidegesítenek a csíterek, és ugye a játék(ok)nak nme ez a célja...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
gabipaci
őstag
Predátor esetében számomra csak az a furcsa hogy egy nagyon jó játékos, és semmi szüksége nem lenne arra hogy paddoljon.
Ezek a lenullázások bejelentés alapján mennek?
Fogadni mernék hogy olyan dobta fel, aki együtt csinálta vele.
Az mondjuk nem lenne egy félhülye ötlet hogy először csak figyelmeztetnék az embert, majd bünti lenne, mondjuk megfelezni a pontjait. Aztán ha nem ért a szóból....Logitech hardware tester
-
mcwolf79
veterán
NEM HISZEM EL,HOGY A RANGLÉPÉSEM ÓTA CSAK 3600 PONTOT ÉRTEM EL VALAMI ITT NEM KEREK Már rég megvolt az ''előléptetés'',és csak ennyi??? A szerveren ahol szoktam nyomulni csak Mashtur, Strike, Oilfields, Dragon, Wake pályák vannak. Hát nem nagyon szoktam 100 pont alatt lenni,ritka az olyan. Ez számomra kicsit furcsa
A stat paddolásról csak annyit,hogy szerintem is hülyeség. A pont számomra is fontos,de nem annyira,hogy feláldozzam a játékélményt a pontokért. Hiába villog valaki, hogy csillió pontja van,ha a ''harci tudás''=zéró.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
HUH Látom,már Te is beleöltél ''néhány'' órát a BF2-be Respect
Repcsivel hogyhogy csak 800 pont jött öszze 20 óra alatt
Tipp a Ground defense badge-hez: commanderként ''beleülsz'',és így könnyű összehozni akár az expertet is:
Sikerült 2 %-ot javítanom az Accuracy-mon
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kennyke
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Vista alatt szeretnék játszani, de valamiért beszaggat a game. Az fps-el nincs gond, 60-100 körül mozog, de időnként 0,5/1 percenként 1mp-re beszaggat, laggol. Próbáltam már legkisebb felbontáson low beállításokkal, majdnem üres szerveren, win alatt minden háttérben futó lényegtelen progit kikapcsoltam, tűzfalat, vírusírtót....de semmi változás.
A pingel sincs bajom, 30-70 körül mozog.
Konfig: win vista ultimate, 3600+ x2 (@2400mhz), GF7300GT 256mb, 2*512MB DDR800, Chello 5/0,7Mbit.
Valakinek valami ötlet?
Ja, sp2 szerint van indítva a játék, mert így nem dob le a szerverekről. -
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #2647 üzenetére
be volt kapcsolva és gondoltam ha már senki sincs,meg te elvoltál foglalva,igy egy kicsit neteztem,ha már otthon nem tudok.
[Szerkesztve]Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
mcwolf79
veterán
válasz kennyke #2664 üzenetére
Már leírtam egy párszor: Saját tapasztalat alapján FELEJTSD EL A VISTÁT,HA BF2-ZNI AKARSZ!
Memóriahibával ki fog dobálni,csak a hajadat fogod tépni. Én is szoptam vele,aztán a sokadik ilyen hiba után inkább felraktam a VISTA mellé egy XP-t. A hiba nem egyedi, másnál is (sőt a 2142-ben is) előfordul. Úgy látszik,a DICÉ-s fiúk nem igazán szeretik a VistátXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kennyke
aktív tag
válasz mcwolf79 #2667 üzenetére
Igen, olvastam már amit írtál.
Nekem nem a ledobálással van bajom, hanem hogy időnként beszaggat. Gondoltam van rá valami mód, hogy megjavuljon....mittomén valami memória beállítás, vagy csak simán be kell pipálni valamit....
De ha minden kötél szakad, én is felrakok egy xp-t mellé. -
feka007
veterán
válasz keszegduda #2651 üzenetére
Úgy tűnik lesz, bár igazából nem lesz képem beírni a konfig adatomhoz... Tudom, hogy nincs szükség rá jelenleg, de ez pusztán hobbi
-
feka007
veterán
Na megyek gamezni vele!
-
Brian_RL
aktív tag
Én ebben a statpadban egy dolgot nem értek. Az egy dolog hogy sokan csinálják, ha kell egy új badge akkor megkér 2 embert a szerveren hogy segítsenek már neki. Ezt mindenki így csinálja még a nagyok is, és szeritnem még az EA emberei is. Vannak ati félék akik reggeltől estig nyomják a gombot és ölnek/élesztenek/halnak. Szerintem csinálják. Számomra csak az a felháborító hogy az EA ezt hagyja 2 évig aztán egyik nap kedvet kap és akik úgymond ''csaltak'' illetve ''kihasználták a pontozórendszert'' azoknak le0ázzák a statjukat. Kérdem én: KI NEM CSINÁLJA? Ezzel az erővel az összes accountot nullázhatták volna.
2: A Cheat és egyéb dolgokért is nulláz az EA. pl: Ha valaki bemegy a falba és elkapja egy admin akkor nullázhatják, sőt mostmár fogják is nullázni. Namost ezzel csak 1 gond van. Amikor feltelepítjük a játékot elvileg mindenki elolvassa azt a pár oldal szerződést amit elfogadunk. Ott pontosan le van írva hogy nem lehet a játék hibáit kihasználni és nem lehet a pontozórendszert becsapni. Ha az EA/DICE kicsit odafigyelt volna, és kiad egy jó hangsúlyozom JÓ játékot akkor nem lettek volna BUG-ok és nem lett volna ez az egész. Ez teljes mértékben az EA hibája/felelőssége. Ha nem hagytak volna bugokat akkor nem is lett volna aki kihasználja azokat. Eddig 8 patchet adtak ki a játékhoz, amikben 1 hibát kijavítottak, de ez az 1 javítás 3 újabb hibát proukált. patchről patchre rosszabb lett a játék, de erről nem mi tehetünk, de minket vonnak felelősségre hogy játszunk. -
Brian_RL
aktív tag
-
tkesy
őstag
válasz mcwolf79 #2663 üzenetére
thx...
bár többet játszottam (kb 1.4x-ét) BF2-vel mint amennyit a számláló mutat, mert a gyakok ill. warok, nme publik szerveren voltak...
repülő: az nme fekszik nekem, én inkább gyalog kakukk vagyok...
[Szerkesztve]>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
-
mcwolf79
veterán
válasz Brian_RL #2671 üzenetére
Én is jelentkezem. Még sohasem csináltam ilyeneket,mert egyszerűen nincs értelme.Én még sohasem kértem meg senkit,hogy segítsen megszerezni valamilyen badget,majd jön az magától is.
Az ilyenek csak ''csinálják'' a pontokat,és utána csodálkoznak,hogy az újonc szívatja őket,mert a 100-200000 pont mögött gyakorlatilag nincs skill.
Annyiban egyetértek,hogy az EA nem csak úgy ''na most takarítunk'' alapon zérózhatná a pontokat,hanem állandó felügyeletet tarthatna az ilyen ''gyanus'' pontnövekedések esetén.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
GameOver
aktív tag
Nekem is nagyon bejött(olyannyira, hogy gyakorlatilag nem is játszom más játékkal két éve), csak nekem sajnos sokáig nem volt pénzem a teljes játékra.
Aztán mikor sikerült összedobnom rá(mellesleg nekem is ez volt az első eredeti játékom ), akkor meg azzal a kellemetlen meglepetéssel szembesültem, hogy nagyobb a gépigénye, mint a demónak, ugyanis játszhatatlanul szaggatott. Így a ''kilincs'' mellé venni kellett egy ''házat'' is, amire a rávalót szintén nem ment gyorsan összedobni. Pláne úgy, hogy sokáig munkanélküli voltam. Végül azonban találtam állást, így néhány hónap alatt össze tudtam dobni egy új gépre, addig meg nyomtam a demóval. -
Brian_RL
aktív tag
válasz mcwolf79 #2676 üzenetére
Helyes, tartsátok is meg ezt a jó szokásotok, mert tényleg nem sokat haladsz előre vele, de szeritnem ez akkor is szemétség, mert csináltam 150.000 pontot rendes játékkal becsületesen, már a kd ratiom is egész szép volt és akkor egy 100 éves botlás miatt törlik az egész 2,5 évemet.Szép
-
Brian_RL
aktív tag
-
MusTanG16
csendes tag
válasz HDR renderin #2642 üzenetére
Hello! Véleményem szerint , nem kellene senkiről ilyeneket mondanod Pokol !
Mint Ati-ról , mivel 1 hónapja sem ismered őt!
1. Ati nem egész nap stat paddingolt , Többet játszott rendesen , mint TE! A paddingot is csak azért nyomta , hogy a topp 50 ben legyen benne , ugyanis csak akkor kapja meg az ember a 4. csillagját. Életemben nem láttam olyan embert aki normálisan összetudott volna szedni min. 400.000 pontot.<=(ennyi kell min a 4. csillaghoz)
2. ATI véleményem szerint ezért nem HÜLYE! [(emlékezz csak mennyit segített neked is)]
Mind 1 ez már a múlt!!! -
gabipaci
őstag
válasz GameOver #2677 üzenetére
Az kemény lehetett. Megvolt a játék, és ott porosodott a polcon?....
Ez olyan lehet, mint a világ legszebb csajával járni, de úgy hogy nem nyúlhatsz hozzá...
De megérte várnod.
Annak aki fikázza az EA-t meg a DICE-t :
Lehet kreálni jobb, hiba nélküli játékot, és akkor azért fogunk kiadni akár még több pénzt is.Számolj utána! A bf2-ből több mint egymillió példány kelt el! Ha csak 5000Ft-al szorzod is be, az rengeteg pénz.Ha egyedül összehozol egy game-t, nem lesz anyagi gondod a jövőben.
HAJRÁ!
Várjuk!
[Szerkesztve]Logitech hardware tester
-
Brian_RL
aktív tag
válasz gabipaci #2682 üzenetére
A programozáshoz nem értek, azt ráhagyom a profikra. Csak tudjátok mikor kiadok egyjátékért közel 20.000Ft-ot akkor elvárom hogy az a játék legyen jó, és ne bosszantson.Az EA emberei most jól megszedték magukat ezzel a játéksorozattal, pedig szerintem egyáltalán nem érdemelnének ennyit.De mindig ez van: Kiadnak egy játékot, az elején mindenkinek tetszik, megveszik eredetiben, majd kiadnak hozzá egy patchet ami lerontja és mindenki megunja, majd miután már eléggé leálltak a régi játékkal kijön az új a jobb a csillogóbb és a TUTI hibamentes. Sok játékkal játszottam már, de ennyire bugossal még nem találkoztam.
-
-
Zee21
aktív tag
Itt olvasva a dolgokat összegeztem mindent
-szvsz ha statpaddolsz és kiderül az EA nem fogja megnézni hogy mégis menyit paddoltál is mert nem érdekli... paddoltál paddoltál azt mehet a 0,ezt irtam pokolnak is hogy ő csak ne fikáza atit mert lehet hogy az a srác paddolt akár 100.000pontot és ő csak 25000 teljesen mind1 te meg csak ezret tök mind1 ilyenkor már nem az a lényeg hogy mennyit csak az elv hogy csináltad és ezért veszélyes még akár kiprobálni is mert valaki meglátja aztán hisz mindent és kapod a bannt esetleg 0-zást...
-egyébként nem 400.000 pontnál jár a 4 csillag hanem 200.000 és minden aranyban....(csak badge azthiszem)
-abban igazad van gabipaci hogy nem kell fikázni őket mert nem tudunk ilyen játékot csinálni, de ezek a bugok nem azért vannak mert nehéz őket kijavitani hanem mert mivel emberek vagyunk lustasággal rendelkezünk és ez valszeg a DICE-ra ugyanugy érvényesül mint bármi másra csak az a baj hogy szvsz magukat szivatják azzal hogy nem csinálják meg rendesen a játékot mert igy folyton a patchel kell baszakodni (sry for ''csunyabeszid only for nyomatékositás) de hát ők tudják csinálják csak maguknak a munkát....''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
Memphis79
aktív tag
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #2660 üzenetére
Laci, csináljatok már légyszi 100 pontot Predátornak, hogy legelább felkerüljön a bf2s.com-ra....
Logitech hardware tester
-
Brian_RL
aktív tag
-
Zee21
aktív tag
válasz Memphis79 #2697 üzenetére
szvsz igazad van CS:S-ben kb akkora pályák vannak mint bf-ben egy pont.
-nincsenek járművek
-nincsen mindenféle extra dolog benne
most ne értsétek félre CS:S-el semmi bajom mert végülis fizika meg ilyenek vannak benne meg jo játék de télleg ne vessük egybe egy BF-el sem, mert nem egy kategória...''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs