Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    Mindenkinek köszönöm a válaszokat és véleményeket! :R
    Igen, pontosan azon filózom: +8GB DDR3 2666MHz RAM vagy teljes konfig csere. (Sokkal jobban szeretném az előbbit megtenni :) )

    @voodoo98: kipróbáltam a BF4-et, hogy megnézzem hogyan viselkedik alatta a GPU utilization és GPU D3D Usage, aminek szerinted mindig 100%-on kellene pörögnie.

    Hát....teljesen ugyanazt mutatta, mint BF1-ben: legtöbbször 99%, néha 100%, de 97-100% között ugrál 100%hoz tartva.
    A bf4-nek pedig kizárt, hogy ne lenne elég egy i7-4790K + RX 480, mert fullhd ultra alatt sem megy le 110 fps alá. (Sajnos ezt nem tudtam feltölteni, mert valamiért (?) nem megy alatt a rivaturner+hwinfo+afterburner.)

    Meg tudnád tenni - persze ha fel van telepítve a riva turner+hwinfo+mis afterburner -, hogy megnézed és megosztod, hogy mennyi a
    - GPU utilization
    - GPU D3D usage
    százalék értékek folyamatos játék közben?

    Vagy bárki más, akinek i7-6xxx procija van. ? :))

    Nagyon azt érzem, hogy nem is fog a GPU minden tizedmásodpercben pontosan 100%-on pörögni, néha 99, 98, 97%-at produkál, de közben a legjobban lerhelt cpu/szál egyike se volt 90% felett - átlagban meg 60%-ot mutatnak -, így tényleg kíváncsi vagyok, hogy Nálad is így van e.

    @bib: majd küldhetnél egy leírást vagy valamit, hogy 4.7GHz-re hogyan tudtad feltolni a frekvenciát.
    Régebben én is szórakoztam vele, de instabil volt a rendszer.
    (Mondjuk azóta vettem bele egy Noctua NH-D15 ventillátort és sokkal jobb tápot, de elment a kedvem a próbálkozásoktól.).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák