Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz anubis6 #1723 üzenetére
Szerintem bőven jó alapozás ehhez a Dragon Age. Ugyan nincs körökre osztva, és nincs ennyire szétvágva a HP/AC/stb, de van sokféle tárgy különböző tulajdonságokkal (páncél, kard, stb pontszámokkal) és különböző varázslat (AoE is), "segédeszköz" (stat módosító gyűrűk, nyakláncok, stb).
Nekem az után, és valami 10-20 órányi kezdő játékos színészekről szóló youtube D&D sorozat ismerettel nem volt nehéz a BG3 normál fokozata.Amire szinte csak a játék legvégén jöttem rá, hogy az alvásonként / pihenésenként 1x használható tárgyak, amik a "hátizsákban" vannak, azok fel-le pakolászhatók a karakterekre, és akár tucatnyit el lehet belőlük lőni, főleg két konfliktus közt (pl. spell slot visszaállító gyűrű, ilyesmik: felhúzod, ellövöd, felhúzol egy másikat helyette, azt is ellövöd...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz anubis6 #1733 üzenetére
Lvl 12, Sorcerer (fő karakter), spellek:
Scorching Ray - 6-36
Fire bolt - 3-30
Wounding ray - 2-16
Lightning bolt - 8-48
Magic missile - 6-15
Bone chill - 3-24
Ice knife - 3-22Ezek még az 50-től is nagyon messze vannak, nemhogy a 300-tól! És ezen semmi esélyem sincs változttni, így adja a szintlépésnél, adottság, nem befolyásolható, hogy egy spell alapból mennyit sebez.
W | W | H | W | W | W | H
-
LK
addikt
válasz anubis6 #1763 üzenetére
Ollie: de, az IS csökkent más mellett, ugyanis jobban megnéztem, és bekapott egy komoly átkot Astarionnal együtt. Remélem kialusszák. -2x30 Hp az elég sok egy csatában.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest