Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Tisztelt Urak!
Sikerült szereznem egy nvidia GTX 660-as (nem Ti) kártyát, és az lenne a problémám, hogy egyik kimenetén sem ad képet, a ventik elindulnak rajta.
Egy darab 6 tűs táp csati van rajta, azt egy átalakítóval két molexre rá is kötöttem. A táp 300 wattos (Be Quiet). A kártya gyártója 24A-t ad meg egy 12Voltos ágon, ez a táp csak 18A-t tud, de azért az gyanús hogy az nvidia 140wattot ad meg, ami sehogy nem 24A, másrészt a gépben ezen kívül csak egy SSD van, 40-50watt a rendszer fogyasztása (a grafikus kártya nélkül). Ráadásul el sem indul. Nekem gyanús hogy nem táplálási hiba lesz.
Ha visszarakok egy másik kártyát ugyanabba a PCIe slotba, az működik. Ha az integrált grafikára kötök monitort, az is elindul (a kártyával a gépben), oprendszer feláll de nem is érzékeli, hogy dugtam bele a grafikus kártyát.
Itt lehet olvasni hasonló problémáról:
https://forums.geforce.com/default/topic/525414/gtx-660-no-signal/
Nálam se secure boot (nem tudom ez hogy jön ahhoz nem is inicializálja a grafikát), sem pedig UEFI képes BIOS-om nincs (BIOS a legfrissebb amúgy).
Mit kellene még kipróbálni?
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti AMP 11GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASUS GeForce RTX 2080 Dual OC EVO 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs