Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    Nah kedves gyerekek :)

    Ismét az a dolog állt fent,amit gondoltam. Mégpedig,hogy inkább kipróbálom és nem hiszek el mindent,amit itt kapok :D Sértődés ne essék, én felszoktam tenni 99% olyan kérdéseket, olyan szituációkról, amit a közönség legeslegfelső 0,001%-a használ csak. Tehát nem vártam el,hogy tényleges választ kapjak.

    Konklúzió:

    Bárki,akinek kevés a DVI csati a videókariján és szeretne két (vagy több)régebbi csak DVI csatis gamer (144hz) monitort használni a gépében, annak semmi szüksége sincsen két egyforma karira, de még SLI vagy crossfire-re sem. Nem feltétlen a gamer kategória a keresett réteg, hanem,hogy nem kell lemondani a régebbi gamer monitorokról csak azért,hogy két egyforma NAGY képfrissítés legyen előtted. Például a gamer kártyán hentelsz és a kisebb kártyán meg tolod a videót vagy csak figyelsz egy chat-et, bármit... Akár streamer gépekben is kiválóan működik.

    Simán beleteszed a második karit mindenféle extra imádkozás nélkül a szabad PCI-e csatidba, windowsba felteszed a drivert,hacsak saját magától már nem előz meg téged a win10 és egy restart után vígan kolosszális mennyiségű monitort köthetsz a gépedre.
    Nincs semmi trükk....
    Plug&play

    Asztalom:
    [link]

    [link]

    Videókarik (1060 + 750TI)

    Eszközkezelő

    Nem fogok logot írni róla, nincs szókincsem és türelmem hozzá. De mivel kiválóan működik, ezért bátran ajánlom,hogy akit érdekel a téma és van pár órája szép előadást írni róla, akkor nincs semmi aggódni valója, gyanítom,hogy ezt a spanyolviaszt se én kakiltam ki ma este :)

    Használjátok ezt az infót egészséggel :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák