Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikeee89

    senior tag

    Hello! Gépbővítés előtt állok és azt látom, hogy az új generációs (nv gtx 10xx, amd rx 4xx) videokártyák már csak dvi-d portot tartalmaznak. Nekem még egy régebbi samsung lcd monitorom van, amire dvd-i to d-sub átalakítóval juttattam el eddig a képet.

    Tervezem beszerezni az AMD RX 470-es kártyát (core i5-4460, 8gb ram, stb) és ezen is csak dvi-d van. Az pedig nem használható a dvi-i átalakítóval mert fizikailag nem kompatibilis, meg nem is állít elő analóg jelet.

    Az iponon néztem átalakítókat, csak mivel nekem digitálisról analógra kéne átalakítani, ezért tartok a passzív átalakítóktól, mivel gondolom ott jelátalakítás nem lesz egy sima kétvégű kábelben. Pl dvi-d to dvi-i, vagy displayport to dvi-i, stb.

    Tudnátok ajánlani jó és működő dvi-d to dvi-i vagy displayport to dvi-i átalakítókat 5-6 ezer Ft alatt? Amivel végeredményben elő tudok állítani vga (d-sub) kompatibilis képet? Néhány link jó lenne. Mert láttam olyasmiket amiknél az egyik vége általában bumszlibb, gondolom ott van valami átalakító áramkör még, nem csak sima passzív kábel.

    Ilyesmiket néztem:
    első
    második
    harmadik
    negyedik

    Amiket néztem azok közül jó lehet valamelyik?

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák