Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz lenovomen #12557 üzenetére
mSata-ban nem vagyok biztos, ezt majd vki megírja vagy próbálj rákeresni a típusra.
De mire használnád a gépet? Ha játékra akkor nem lennél előrébb a proci cserével. Általános dolgokra elég a B960, SSD meg meggyorsítja a program/fájlok megnyitását, stb. Hétköznapiakban többet nyersz rajta. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Katumoto712 #13011 üzenetére
Hello
1 magon 2,6 3 magon 2,3 a teljesítmény, utóbbi értéket kell kiírnia.
-
félisten
válasz IstvánLászló #13220 üzenetére
Hello
Ha nem értesz a géphez nem érdemes elkezdeni sem.
Ha még csak 2 féle procival lenne egy gép... -
félisten
válasz IstvánLászló #13222 üzenetére
BIOS frissítés ugyanaz a laptopnál is, és ha jó típust nézel akkor a BIOS-nak is jónak kell lennie. Gondolom olyan géped van ami olcsóbb verzióban 1 magos procival volt, drágábban 2 magosként, nem ez lenne az első ilyen szerintem Nézz szét a release notes-ban, hogy mit ír mit javítottak benne, ha téged nem érint ne foglalkozz vele.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz artiny #13789 üzenetére
Az U végű i3-aktól nem szabad csodát várni, egy pentium 2020M jobban megéri, gyakran gyorsabb is tőle.
Érezhető változás lenne szerintem a kis AMD-hez képest, de ekkora felárat nem érne meg az tuti.
Én nagyon max 100EUR-t raknék hozzá a helyedben ha már csak i3-as lehetőség van. MIlyen gépet néztél?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz artiny #13791 üzenetére
Gondolom akkor ez a max összeg is amit áldozná rá? Ezt az infót nem találtam még sehol kiírva nálad. Mivel ugyanis ha ennyi a max keret akkor valószínűleg más lehetőség nincs nagyon, főleg a méret miatt.
A mostani gépnél mit jelent, hogy lassú és döcög? Milyen folyamat közben? Mivel lehet oylan dolog közben szaggat amit egy új gép sem tud megoldani. -
félisten
válasz artiny #13793 üzenetére
4GB ramnak is röhögve elégnek kellene lennie erre a feladatra. A gépben a hőfokok rendben vannak amúgy?
A Chrome féle flash nekem is van, hogy megakasztja a gépet rendesen, IE alatt sokkal jobb ahogy nálad is.
Valószínűleg a proci alacsony órajele kezd néha kevés lenni. Egy U-s procinak sem lenne nagyobb sajna. -
félisten
-
félisten
válasz anonymus89 #13838 üzenetére
Nem egy dell géped van? Nekem csinált oylat, hogy be van állítva a driver-ben, hogy ha egeret érzékel tiltsa le a touchpadot, és egyszer kellett használnom valamiért és érzékelte hogy mozgatom, de kattintani nem lehetett. Beállításokban megnéztem és le volt tiltva a gomb.
-
félisten
válasz anonymus89 #13840 üzenetére
-
félisten
válasz anonymus89 #13849 üzenetére
Ott is vannak ilyen beállítások, amit mutattam csak a Dell feltuningolt grafikai valamije
Bár ha ilyen állapotú a gép lehet simánszaraz egész... ha leszeded a drivert akkor próbáld meg, akkor nincs semmi ami letiltja az érintő részt[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anonymus89 #13857 üzenetére
Kapcsold ki a gépet azért takarítás során szerintem
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Fel lehet valószínűleg, de ahogy írtad keresni kell. A honnan meg gugliból vagy keresni hasonló Acer gépeket, vagy más gépeket hasonló hardverrel és hátha ott van Win7 támogatás. Alap dolgokoz valószínűleg hamar lesz driver, 1-2 apróbb, csak Acer általi cucc lehet nehezebb. Szerintem amúgy nem érdemes a Win7 miatt ennyit szívni
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz szlovibuki #13972 üzenetére
Hello
Van egy Milyen notit vegyek topik, másrészt mire kell neked a gép? Ha megadod mire kell gép és mennyit van lehet ajánlanak neked jobbat is. 1 hónap garival max akkor venném meg ha nagyon jó árban adná az illető.
-
félisten
válasz szlovibuki #13974 üzenetére
Noti árazásra meg van árazós topik. Ott érdeklődd meg, hogy mennyit érhet, az meg hogy megéri e neked egyrészt saját döntés, másrészt ha segítség kell ad meg majd mire kell.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz csipszikutya #14213 üzenetére
Hello
MIlyen rendszer? Ha jól látom Windwos 8 vagy 8.1? Ha utóbbi, melyik drivert raktad fel? 8.1 a HD 4XXX széria már nem támogatott. De ahogy látom a MS drivert ír ki az eszközkezelő szóval AMD honlapjáról ha raktál is fel valamit az nem jó. Próbáld meg a Win8as drivert, bár ennél a laptopnál anno a Vista Win7 váltás sem ment simán a váltható videókártya miatt.
-
félisten
válasz csipszikutya #14223 üzenetére
Nem egyszerű mondjuk úgy, asus topikban kérdezz utána
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Rossz topik, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dellfanboy #14450 üzenetére
hello
Céges szintén használunk 50-100 vagy akár nagyobb excel fájlokat (igen van más ami jobb lenne de az excel van minden gépen, és olcsó..) és ha nagy a fájl és tele van makroval akkor szinte mindegy milyen gép van alatta, mivel meg tudja fogni. Tegnap volt pont egy 30.000 soros táblázat, kb 30 oszloppal és ez 4-5 fülön, 5-6 makroval ami rendszerezi és frissíti és egy i5-3470, 8GB RAM és úgy megfogta, hogy elmentem kávézni és akkorára lett kész mire megittam szép lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest