Új hozzászólás Aktív témák

  • dE4f

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni az alábbi 2 problémával kapcsolatban, mert sehol nem találok hozzá megfelelő információt. A noti egy Asus G752VM, kb. 9-10 hónapja van használatban.

    1. Az egyik USB 3.0 porttal történt valami, a csatlakoztatott 3.0 eszközöket (pl. mobil, vezeték nélküli füles) nem ismeri fel, de az USB 2.0 eszközöket (pl. billentyűzet, egér) igen és azok hibátlanul működnek is. Hogyan tudnám leellenőrizni, hogy szoftveres vagy hardveres eredetű a probléma?

    2. Az aksim nem töltődik 100%-ra, mindig megakad valahol 82-90% között, a probléma egyik napról a másikra jelentkezett, elsősorban itt is az a kérdés, hogy szoftveres probléma lehet-e valamint, hogy természetes elhasználódás következménye, mivel az aksira 1 év gari van, de az Asus 300 töltési ciklus felett csak azt garantálja, hogy 80% alá nem csökken az akkumulátor eredeti kapacitása, ami azért érdekes egy olyan notinál ami kb. 1,5-2 órát bír aksiról, az aksi nem kivehető, így használattól függően vagy folyamatosan 100%-ra van töltve vagy naponta 1-2 ciklus lemerítés-töltés lefut.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák