Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Willie #33067 üzenetére

    A társtopicban volt már szó hasonló sorozatú, ugyanilyen chipsettel (SiS 671DX) szerelt gépekről.

    Ezeket kezeli:
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P

    Nem emlékszek már viszont, (illetve most meguntam a keresgélést), h viszi-e az 1066-os FSB-t a 25W-os, P-betűvel kezdődő processzorokkal. Maga a chipset asztali verziója az 1066-os, de mobil fronton nem tudom mire képes, mit szedtek ki belőle.

    2-3ezer Ft az aprón egy P7ezres, P8ezres processzor, keress egyet, próbáld bele, újraindítás után CPU-Z-vel ellenőrizd mekkora FSB-vel hajtja, ha 1066-on, akkor oké, ha csak 800-on (vagy el se indul vele), akkor 800-as FSB-s példányt vegyél inkább bele.
    A T7ezresek 1-2ezerről indulnak, a T8ezer, T9ezer picivel több.

    A 3 giga ramnál szvsz többet nem érdemes belerakni, mivel a 4gigához már 64bites oprendszer fog kelleni, ami meg jobban terpeszkedik, ahhoz inkább 6-8 giga ram kéne, de annyit meg nem kezel a gép.
    Érdemben javulást nem vennél észre a 3 vs. 4 giga között. Officera, netezéshez, médialejátszáshoz nem kell 3 gigánál több ez esetben.

    dugø:
    Nem vitatkozáskép írom, de ezzel azért nem értek egyet, h egy T9600-al szerelt noti ne lenne jól használható alap dolgokhoz, pláne egy 7200RPM-es merevlemezzel, esetleg SSD-vel kombinálva.
    "Az agyonscriptelt weboldalak megeszik reggelire, beágyazott videók tekintetében pedig már szinte semmit nem támogat hardveres gyorsítással, mindent erőből számolna, ahol nyilván elvérzik."
    Ez mondjuk igaz :K de ettől még a 20-25ezres kategóriában ez egy jó alapgép.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák