Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz formasu #2705 üzenetére
Szia!
Először is bocs, hogy csak most válaszolok, és köszi, hogy írtál!Hát megnéztem, ennek a Garmin Vista HCx-nek valóban elég húzós ára van (55k+). Tulajdonképpen azonkívül, hogy a kijelző eltérő, meg vízállósága is, van még valami igazán releváns különbség az autós GPS-ekhez képest? Gondolom még az elérhető térképszoftverek mennyisége/minősége is eltérhet... De megmondom őszintén, nem igazán értem, az autós GPS miért nem tudja megmondani a koordinátákat mondjuk a Balatonon...
Azt láttam, hogy ez az általad említett Garmin tényleg nagyon profi, meg mindenhol csupa pozitív értékelést kapott, de ennek az ára már jóval magasabb a rászánt keretösszegnél. Nagy előnye, hogy mindenféle szempontot mutat, amit nem tudom, az olcsóbb kategóriájúak mind tudnak-e (pl. magasság, mozgás átlagsebessége, max. seb., mozgási idő, állás ideje, össz. megtett út, napi km; barométer pl. gondolom nyilván nincs az olcsóbbakban; 50 útvonalmemória, stb...).
Viszont azt néztem még, hogy a kijelző felbontása viszonylag gyengusz (176 x 220 pixel), a WayteQ x950BT-HD-nél jóval nagyobbnak és szebbnek is látszik a kijelző (eleve mérete 5", a felbontás 800 x 480 px), ami mondjuk a láthatóság szempontjából végül is szintén nem mindegy. (Pl. ne kelljen hunyorogni az autóban, hogy hova is kell menni. )Ez az általad ajánlott WayteQ 950 nagyon tetszetős, de akkor azt mondod, ez egyáltalán nem alkalmas vízi használatra? Igazából vízen biztos, hogy egyelőre csak belföldön használnánk - konkrétan Balatonon, tuti nem fogunk más vízre menni hajóval (legalábbis azzal, ami ott van ). Autózni meg csak Európában fogunk (térkép jár hozzá?).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest