Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Sziasztok!

    A telefonomat a mai nap cseréltem volna egy Microsoft Lumia 950-re. A telefonnal nem volt probléma, minden klappolt. Viszont a garanciapapír nem volt 100-as szerintem.

    A Lumia Telekom függő volt:
    Azt mondta az úriember, hogy a cég 3-as csomagban van és több darabot vettek belőle ezért a telefon csak 69.990 Ft-ba került (teljes összeg) és ki van fizetve. /2016. Március/

    A számlán az egyik oldalon a Telekom neve és címe volt, a másikon a cég neve aki vette a telefont és bankszámlaszáma ami kb 15 db 1-esből állt, valahogy így: 111111111111111111 és ez át volt firkálva fekete filctollal (azt mondta az úr, hogy cégadatokat kisatírozta).
    Amit még kisatírozott: Folyószámla és adószám.

    A papíron a vásárlás dátuma szerepelt még, meg a telefon Imei száma.
    A papír alján volt egy aláírás tollal.

    Semmi pecsétet nem láttam. /Az az érzés kapott el a papírt látván, hogy ilyet én is tudnék nyomtatni otthon és rányomok egy random aláírást/

    Megkérdeztem, hogy ez lenne a garanciapapír? Azt mondta igen. (hiányoltam azt a kicsi garipapírt amit a nokiákhoz adtak régen, bár a Microsoftnál nem tudom most milyet adnak mellé)

    A kérdésem az lenne: Tényleg így néz ki egy Telekomos számla? Semmi pecsét, olyan mintha otthon nyomtatták volna... A mostani Microsoftokhoz nem adnak kis garanciakártyát ráírva a telefon vásárlásának az időpontjával? Egy számlán, hogy lehet a bankszámlaszám a cégnév alatt csak 1-es?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák