Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
-
zoo8800
veterán
Töltőről megy a töltés, csak a töltő kicsit messze van
Fejlemény, az előbb kipróbáltam egy XP-s gépről a töltést, és megy... A kártyát is látom, felismeri a meghajtót.
Win7 alól nem látom a meghajtót, és nem is tölt. Csak a töltést jelző kis ikon megy, de nem tölt.Mi az a szerviz menü?
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
KisPáwa
csendes tag
hellosztok! van egy samsung m8800 pixonom és a gépem az istenért se ísmeri fel valaki valamilyen drivert tudna nekem linkelni ami jo win7-es op-hoz elöre is köszi
-
fuximaxi
senior tag
-
KisPáwa
csendes tag
köszike srácok megprobálom
-
tresh
veterán
-
zoo8800
veterán
A legfrissebb Sony PC Companion azt írja ki, hogy "no phone connected"
Nem tudom, milyen módokra gondolsz. A kapcsolódási beállításoknál nem találok módokat. Pl. a Samsung F400-asomnál van 3 mód, hogyan akarom csatlakoztatni a telefont a gépre, de ennél a telefonnál ilyesmit nem találok.
rip and tear, until it is done
-
tresh
veterán
válasz localhost #27117 üzenetére
Mondjuk egy nokia vagy se suite hoz képest gyengébb szolgáltatás..illetve nekem sem a kezelő felülete sem a szolgáltatása nem nyerte el a tetszésemet. Lehet másnak megfelelő csak a véleményemet írtam le..adatok mentésénél (pl SGS) sokkal gyorsabban megoldom egy fájlkezelő progival mint kies-el...mellesleg régi samu pc-sutie al semmi bajom nem volt nagyon jól használható U600-al használtam, de ez a kies lehet én vagyok nagy elvárású vagy nem tudom nekem nem nyerte el a tetszésemet.
-
reset
senior tag
Sziasztok!
A Sony Ericcson T707 mobilt rá lehet bírni arra, hogy AVI-fájlos videót lejátsszon?
A PC Suite segítségével rá lehet erre keresni? -
reset
senior tag
Már megy, átlag 28 FPS-sel....avi-ról 3gp-re. Viszont telefon-választási opciót nem találtam a progin...- persze elég gyorsan átfutottam a menüpontokon...
Közben javult az FPS - már 30 fölött vagyokmeroly Oksa...kiveri a szemem
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Nokia 1800-ról le lehet menteni valahogy a bejövő SMS-eket?
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Létezhet-e az, hogy ha egy sim-et, ami tele van számokkal, átrakok egy másik telefonba, majd ez a másik telefon azt mutatja, hogy teljesen üres a sim, nincs rajta egyetlen szám sem?
Korábban már cseréltem telefont és akkor a régi telefonról mindent a sim-re mentettem, erre fel most meg ez a helyzet. -
tresh
veterán
válasz phanfantom #27134 üzenetére
Ha sim-re mentetted el akkor ott is vannak..mellesleg jó lenne tudni milyen készülékből mibe tetted át lehet csak beállítás kérdése..sőt biztos
-
fuximaxi
senior tag
válasz phanfantom #27134 üzenetére
Nézd meg mind a két telefonban, hogy mit mutat a sim-re. Lehet, hogy valóban nincs a simen semmi. Ami esetleg okozhat ilyen hibát, hogy régi 5V-s a SIM és az új telefonok a 3V-at szeretik.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
phanfantom
senior tag
Régi típusú nokia mind a kettő. Most megnéztem egy samsungban is, de ott is semmi. Úgy néz ki, tényleg üres a sim. Amiből kivettem, az meg beadta a kulcsot, be se kapcsol, így lőttek a számaimnak.
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Érdemes-e lecserélnem az X8-t egy Blade-re? Mindenképpen ebben a kategóriában gondolkozok, tehát azt magam is látom, hogy pl. a feleségem LwW-je 1 GHz-en mennyivel jobb erre, meg arra... De aki ismeri pl. az említett két gyengébb példányt, mit mond a Blade-ról? Ha ezen a szinten gondolkozok, akkor érdemesebb azt választani?
A kijelző méret is nagyon számítana az ujjaim miatt, de kérdés, hogy a Blade memóriája mennyit dob a használhatóságán?
Vagy esetleg több vele a baj alapból, mint a kis Sonyval?[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Pekin
csendes tag
Néztem e-bayen egy 5 évvel ezelőtti modellt, újként árulják, alatta ott virít a "from Hong Kong". Mit is jelent ez? Illik olvasni a sorok között és diszkréten ezzel kívánják jelezni, hogy egy ordas nagy replikáról van szó és csak külsőleg van némi köze az áhitott telefonhoz? Vagy egyébként is mind ott gyártódott és örülhetek, hogy létezik még újan, s ez VALÓBAN az, ami? Nincs tapasztalatom, segély.
-
tresh
veterán
válasz Forestjo #27138 üzenetére
Mindenképp előre lépés a Blade nem csak kijelző terén...nagyon sokan használják és hatalmas "fejlesztői" réteg serénykedik a telefon tudásának maximális kiaknázásán és tényleg nagyon egyedivé és jól használható készüléké alakítható Szerintem már csak a mérete végett is előnyös csere
-
fuximaxi
senior tag
Jó telefon a Blade, de nem biztos, hogy nagy előre lépés. CM-mel egész jól használható, ettől függetlenül nem venném meg az X8 helyett. Kérdés, hogy mennyi pénzt szánsz rá illetve, csak függetlenül vagy hűséggel. STB
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
tresh
veterán
válasz fuximaxi #27141 üzenetére
Jó persze akkor élmény nem lesz mint ha egy sgs2öt venne a kezébe az x8 után de azért jóval kezelhetőbb és használhatóbb készüléket kap. Mondjuk igen a pénz nagy úr és ha azt nézzük t-rénél ott az Lww 3x ért simán jó vétel és mind két telefontól fejlettebb hw/sw gyárilag
-
Forestjo
senior tag
válasz fuximaxi #27141 üzenetére
Használt T-s vagy függetlenben gondolkozom. (Lehet kapni még újat is valahol?) Az 1 hónapos, gyári állapotú X8-at váltanám le egy, másfél éves Blade-re. Ezek így kb. egy kategória?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Forestjo #27143 üzenetére
Mondjuk abban az ár kategóriában nem sok a Blade-vel versenyképes telefon van.
Csak neked 85-ért odaadom az S2-met
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Nokia E72-met nem tölti a Jabra Stone 2 headsetem USB-s töltője?
Az E72 tölthető USBről is, de a Jabra hálózati USB töltője nem tölti?
De érdekesség, hogy régebben a barátnőmnek volt egy mp3 lejátszója, amihez kapott hálózati MicroUSB töltőt, de az én Sansa Clip+-ommal nem működött. Töltő és töltő közt mi a különbség?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz kaller1 #27146 üzenetére
De mivel USB vége van, nem ugyan azt a feszt kéne adja mintha gépre dugnám? Ez lenne a logikus. PCről töltve azonos kábellel meg tölti mindkettőt.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Forestjo
senior tag
Helló!
A DSP manager progiban mit jelent az, hogy: "Dinamikus Tömörítési Tartomány"? Érdemes ezt bekapcsolni?Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
LG KG130-hoz létezik USB-s, töltésre alkalmas adatkábel vagy csak töltőkábel? USB-s adatkábelt találtam Grando-n, de az eladó bolt szerint töltésre nem alkalmas. Nekem viszont kéne egy, ha létezik, hogy elég legyen egy töltőfejet magammal vinnem a különböző telefonjaimhoz. Google ebben nem barát, teljesen haszontalan találatokat kaptam csak vele két tucat keresőszó kombinációra. Még a töltőcsatlakozó fajtáját se tudom, már ha van neki külön elnevezése.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...