Új hozzászólás Aktív témák

  • fuximaxi

    senior tag

    válasz viperabácsi #25748 üzenetére

    Nem hiszem, hogy ennyire le lenne egyszerűsítve a dolog. A fizetni elviekben csak akkor kell, amikor a választott készülék drágább, mint amit cserélnek. Ha magánszemélyként vásárolta a telefont, akkor fordulhat a fogyasztóvédelemhez. Első körben tájékoztatják, hogy milyen lehetőségekei vannak. A Samsung ilyen esetben úgy jár el, hogy a szerviz kiállít egy papírt, ami kötelezi a kereskedőt a készülék cseréjére, vagy a vételár megtérítésére, amennyiben a cserét nem tudja biztosítani. Ez alapján a papír alapján a Samsung jóváírja a vételárat a kereskedőnek. Ebből úgy gondolnám, hogy a ti esetetekben is hasonló az eljárás.

    daniele: Ez csak abban az esetben lesz jó, ha galaxy minit használsz, amennyiben nem ilyen készüléked van, akkor nem fog működni. A gyári romban benne kell lennie. Ha lecserélted a romot a készüléken, akkor keress egy ugyan olyan romot, és szed ki belőle, bár nem biztos hogy működő képes lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.

Új hozzászólás Aktív témák