Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McMuthee
csendes tag
Üdv.
Nah szóval... Van a bnőmnek egy samsung corby-ja és az lenne a gond, hogy nem ismeri föl a gép... ugyebár cd-t nem kapott hozzá, de a tesója samsung U900-hoz kapott cd-jéről föltelepítettük a dolgokat de még így sem ismeri föl sem az ővét sem a tesója u900-asát. Remélem tudtok segíteni. előre is köszi... -
k0cka
csendes tag
Nokia 5200 típusú telefonomon kijelzőcserét hajtottam végre, a kijelző háttérvilágításán és a billentyűk led világításán kívül minden működik, ha fény közelébe teszem a kijelzőt, akkor látok mindent, csak a világítás ment tönkre.
Ezt a problémát szeretném orvosolni. Valakinek ötlet / tipp / javaslat / alkatrész?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
laragirl83
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Wááá
Sürgős segítség kellene!
Ma adtam ajándéka zsír új Samsung S5230as mobilt, kártyafüggetelen, garis stb.
Betettük SIM kártyát, kérte PINt minden oké, működnek a funkciók, DE nem lehet hívást indítani a telóról, és hívni sem lehet, azt mondja gép, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető...!Van esetleg vmi eljárás ilyenkor új telefonokkal, aktiválás vagy bármi, vagy egyszerűen sz@r a készülék!
Teljesen ég a pofám, ajándék teló, nagy boldogság, aztán nem megygigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
ikiviki
aktív tag
válasz laragirl83 #14206 üzenetére
igenAktiváltatni kell a ügyfélszolgálaton keresztül..És kb 10nap mulva küldemek levélbe kodot amit elkell küldeni SMS-be..
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
laragirl83
őstag
válasz ikiviki #14207 üzenetére
Miii!!??
Most átettem én SIM karimat telóba, sikerült vele 2x is megcsörgetni egy tartalék vodás számot, aztán semmi... nem lehet hogy SIM kari kontakt hibás vagy vmi?
Másfelől mi ez az aktiválás? SIM karit szokták aktiválni nem? Vagy telót is kell külön? Annak mi a menete? Egyáltalán milyen ügyfélszolgálatot kell hívni? Ahol van előfizetés?
Ez teljesen LOL...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Neró
őstag
válasz laragirl83 #14209 üzenetére
Én erről az aktiválásról nem hallottam még, biztos én vagyok a hüle...
Avval a simmel amivel nem tudsz telefonálni, ha azt átrakod egy másik telefonba akkor is ugyan ezt csinálja?
| www.diablohungary.hu
-
laragirl83
őstag
Felhívtam t-mobil 24 órás ügyfélszolit, a telóval lesz a baj, ránéztek a számra, minden rendben hálózaton van, fullosan jó, de se hívni nem tudunk róla se a számot nem lehet hívni...
Qrva jó, amint lehet viszem vissza gariba............
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Neró
őstag
válasz laragirl83 #14211 üzenetére
Jól kifogtad. Amint odaadod mint ajándék már viszed is .
| www.diablohungary.hu
-
ikiviki
aktív tag
válasz laragirl83 #14206 üzenetére
Szerintem visszatérve a telóra..Rosszul nyitották ki..vagy ha sufniból van akkor vagy rossz a teló,vagy tiltott a teló..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Nudlee
aktív tag
-
laragirl83
őstag
válasz ikiviki #14215 üzenetére
IMEI szám alapján t-mobilnál ellenőrizték, nem tiltott, egyszerűen valami rossz benne, megy vissza gariba.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
kptam karácsonyra egy fekete 6303-at, t-mobile függő 6.40-es szofttal
gondoltam lefrissítem legújabb NSU-val de nem látja a programa telót, de PC siute meg igen...
tud vki segíteni ebben? amúgy a gyári kábel egy vicc
írtam már a teló topicjába, igaz nem a legjobbkor mert ünnep van és még senki sem válaszolt, de hátha itt...
köszi előre is, üdv. péter -
skrabi
senior tag
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Angyalifény
tag
Hali talán itt is kapok választ a kérdésemre,.
JAVA jar játékból hogy csinálhatok jad ot ? Total Commannderbe átírtam a jar- t jad-ra de a telefonom azt írja érvénytelen fájlformátum.
Valaki segítsen plíííz. köszi.
Isten kíséri utadat.
-
kaller1
veterán
-
chiro22
csendes tag
Sziasztok!
nokia 6600 fold telefonról lenne kérdésem, nem tudja vki megmondani nekem h miért nem nyitja ki a telefont az oldalsó gomb? ha kétszer megnyomom kiírja h : Nyissa ki kézzel! esetleg bekell vmit állítani, de nemtaláltam semmit. választ előre is köszönöm!
-
Angyalifény
tag
válasz Angyalifény #14226 üzenetére
Mármint rányomtam a játékra jobb gomba és make jad-ra nyomtam
(vagy mit is ír ki) de nem történt semmi.[ Szerkesztve ]
Isten kíséri utadat.
-
kaller1
veterán
válasz Angyalifény #14227 üzenetére
Ide is kiírhattad volna,hogy Samsung telefonról van szó(milyen?),mert azokra különösen problémás a java telepítés...
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
tothm
őstag
Sziasztok!Ha egy e66-nak nem működik az alsó világítása akkor mit kell benne cserélni, vagy mi lehet a baja?
-
Mr.Grey
tag
Van egy Motorola W397 teló, amit sz.gépre kötve felismer a gép, de nem hajlandó telepíteni a drivereket... Telepítve van a Motorola Consumer Driver Installation MotoConnect 1.1.16 32bit 4.2.0, amely elvben tartalmazza az adott teló driverét is, de amikor megadom neki az útvonalat, ahova telepítve vannak a meghajtók, közli, hogy nem talált kompatibilis drivert. P2K drivereket nem fogad...
A telefon Vodás, használatlan és garos, nem buherált.
Próbáltam másik gépen, másik (eredeti Motorola) kábellel, de semmi.
Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? -
-
skrabi
senior tag
hogylehetne a biztonsági kódot megfejteni? mert beállítottam hogy bill-zárnál kérje, odaattam uncsimnak h "törje fel" és pár próbálkozás után nem fogadta el a jó kódot... (nokia 5310)
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Atomgeszi
veterán
Heló!
Nincs valami weboldal vagy táblázat arról, hogy melyik telefon hogy tartja a wifi jelet? Mert nekem nagyon vegyes tapasztalataim van vele kapcsolatba. Főleg itt a suliba..elég vastagok a falak és nehezen jön a jel de a notebook faszán észleli, iphone is nagyon szépen fogja a jelet, 5800 úgy kb 80%-os és a satio meg 30-40%. Sokszor megse találja és hamar eldobja. Most a Samsung Spica Galaxy telefont nézem de ha ezen is fos a wifi akkor valami más után kell nézzek.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
tothm
őstag
Sziasztok! Ha külföldről veszek egy iphonet vagy egy n97et, akkor azt itthon is tudom használni?
-
donantonio
csendes tag
hello schauen t88 hoz keresek pesten magyar szoftvert
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Van egy "Pannon Alcatel X200"-as, SIM kártyával működő, USB modemem.
Az lenne a kérdésem, hogyha ebből kiveszem a SIM kártyát, és belerakom a mobiltelefonomba, akkor a telefonon korlátlanul tudok magas sebességgel netezni, ahogy a gépen?
Úgy értem, ingyen, csak a szokásos havidíjért.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
kaller1
veterán
válasz konfar.dani #14244 üzenetére
magas sebességgel netezni
Ez nem a sim kártyától függ,hanem a telefonodban lévő modem sebességétől...
Amúgy meg próbáld ki,hogy működik-e egyáltalán a telefonodban a sim..::> <::.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest