Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Nem értek hozzá, csak amennyit neten utána olvasgattam. Tehát teljesen, laikusként próbálok itt okoskodni.
Sátoraljaújhelyben lakom, egy kis városkában ahová nem tudják bekötni, de ami nekem furcsa, hogy egy 30 km-re lévő ~500 lelkes falucskában pedig rokonomnak van. Ott ahol a háznak csak bizonyos részében tudok mobiltelefonálni, tudom, hogy ez nem függ össze, de furcsa nekem. Tehát un. "agglomerációban" nem lehet, de kint a tanyán ahol még térerő se van mindig pedig van?
A parabolánk jól van beállítva, nem árnyékolja se fa, se hegy, se ház, az égre néz. A t-home szakemberei?! állították be, miután átrakták másik helyre, mert elé nőtt egy dió fa.
Az bosszant minket, hogy nem vagyunk nagy tv nézők de van 1-2 műsör amit szeretnénk megnézni (F1, foci vb nyáron) és nagyon sokszor van, hogy nézhetetlen, mert bekockásodik, elmegy, csúszik a kép és stb.
Voltunk be a t-homehoz, írtunk levelet, annyi volt a válasz, hogy így jártunk kb... De ha kifizetjük a szolgáltatásukat 100%ban akkor teljesítsék már ők is... Felmondani pedig 1,5 évig még nem tudjuk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok