Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csipszikutya

senior tag

válasz mezis #83951 üzenetére

Nem értek hozzá, csak amennyit neten utána olvasgattam. Tehát teljesen, laikusként próbálok itt okoskodni.
    Sátoraljaújhelyben lakom, egy kis városkában ahová nem tudják bekötni, de ami nekem furcsa, hogy egy 30 km-re lévő ~500 lelkes falucskában pedig rokonomnak van. Ott ahol a háznak csak bizonyos részében tudok mobiltelefonálni, tudom, hogy ez nem függ össze, de furcsa nekem. Tehát un. "agglomerációban" nem lehet, de kint a tanyán ahol még térerő se van mindig pedig van? :D
    A parabolánk jól van beállítva, nem árnyékolja se fa, se hegy, se ház, az égre néz. A t-home szakemberei?! állították be, miután átrakták másik helyre, mert elé nőtt egy dió fa.
    Az bosszant minket, hogy nem vagyunk nagy tv nézők de van 1-2 műsör amit szeretnénk megnézni (F1, foci vb nyáron) és nagyon sokszor van, hogy nézhetetlen, mert bekockásodik, elmegy, csúszik a kép és stb.
    Voltunk be a t-homehoz, írtunk levelet, annyi volt a válasz, hogy így jártunk kb... De ha kifizetjük a szolgáltatásukat 100%ban akkor teljesítsék már ők is... Felmondani pedig 1,5 évig még nem tudjuk

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák