Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz Simivok #81741 üzenetére
Ha jó pasztát szeretnél akkor MX2 vagy MX4. Egyéb esetben pedig a sima natúr fehér paszta is hibátlan. Nem kell extrát venni szvsz feltétlenül. Ha a hőmérsékletek rendben vannak, akkor nem kell piszkálni a hűtést.
Egy számtech boltba bemész és kb 3-400Ft-ért kapsz normál fehér pasztát, amivel 3-4 processzort "lekenhetsz".
[ Szerkesztve ]
-
Clickbait
aktív tag
válasz Simivok #81741 üzenetére
Nekem CoolerMaster IC Essential E2 van, én csak ajánlani tudom. Ennél talán van egy feljebbi verzió, csak anno amikor vettem nem volt készleten és nekem sürgősen kellett igy ezt vettem.
Könnyű felvinni, letörölni, régi videókarimat is egyszer ezzel pasztáztam.Ha már bennevagy a szerelésben, akkor a tiédet is megéri.
Pár évre elég a paszta, takaritani és karbantartani mindig kifizetődik.Nagy különbségek nincsenek ebben az árkategóriában. +-3 celcius.
Ja igen, CoolerMaster meg Artic Cooling szerintem a két legjobb márka, Az MX széria is nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest