Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
válasz GrandeP #1067 üzenetére
Jónak tünik az is...
http://dl.dropbox.com/u/41982802/hdsentinel.JPG -
Tompo92
senior tag
válasz GrandeP #1107 üzenetére
Kékhalál nem volt, szerencsére.
Tuning egyáltalán nincs, elegendő erő van ebbe a gépbe.
Már mindent átnéztem amit lehetett, eddig nem volt ilyen még mikor elkezdtem battlefieldezni nem csinálta most kezdte el 2 hete ezt a kikapcsolgatást.De amúgy figyeltem már mikor b@aszódik el valami, mert most terveztem be egy Fullhd tv vásárlását, erre direkt elromlik valami hogy arra kelljen költenem. Nem egyszer történik ez velem és már bosszant nagyon hogy rám jár a rúd ilyen téren.
Legutóbb is ez voltVisszatérve: mit nézzek még meg amitől bebizonyosodik hogy tényleg táp hiba van?
-
Csokibácsi
tag
válasz GrandeP #1120 üzenetére
Úgy úgy nem konkrétan ilyen játékot kerestem de mikor megláttam eszembe jutottak a régi szép idők hogy hány sega gamepadot vágtam tönkre az ilyen játékok miatt és most muszáj egy ilyen játékkal tolnom.
intel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
-
-
harcikoca
senior tag
válasz GrandeP #1361 üzenetére
Most akkor mit kezdjek vele, hogy elinduljon nekem a 4 rammal? az azonos ramokat az azonos channelbe raktam. biost frissítsek, vagy van rá megoldás?
most így lenne benne 2x1gb és 2x2gb. attól, hogy nem azonos mind a 4 még elkellene indulnia nem?
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
moha21
veterán
válasz GrandeP #1700 üzenetére
Dos-ban nem fog NTFS-t sem kezelni, sőt csak a 7.1-től kezeli a FAT32-őt is.
(#1702) GrandeP : Bár törölni lehet partíciót, meg nyomni egy fdisk /mbr-t. Utána a telepítőnek is tudnia kellene particionálni.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Lompos48
nagyúr
válasz GrandeP #1925 üzenetére
Hideg/meleg >> kontrakció/extenzió (összehúzódás/kitágulás ). Legfőbb hatása esetleges forrasztási defektekre, "megropogtatja" a (lágy) forraszokat és (esetleg) ha ideiglenesen is helyrehozza azokat (lásd előbb említett író/erősítő hibák). Még mechanikailag megstresszeli a tányérokat forgató vagy akár az olvasófejet mozgató léptetőmotor egymáson csúszó/mozgó/forgó részeit, kenőanyagot. Ha a pozitív az eredmény nem jelenti, hogy visszakapod a lemezed, de lehet, hogy az adatok egy részét igen. Azt, hogy épp' mire hatott a termikus stressz soha nem fogod megtudni.
A nylontasak valamennyire csökkenti a nedvesség lecsapódását meg aztán az ottani max 5V esetén ez nem is lehet tragikus. Hozzátenném: e lecsapódó víz tiszta (!), nem tartalmaz ásványi sókat meg egyebeket, ezért nem vezet, lényegében desztillálás.
[ Szerkesztve ]
-
szimcsi
senior tag
válasz GrandeP #2044 üzenetére
Ezért kérdem hogy van e értelme, mert ugye ott van a dobozban. De ha ne, akkor nem teszem fel. Én se nagyon szoktam feltenni, 1x csak régebben, mert szarakodott akkor a netem és már mindent kipróbáltam, pc guru ismerősöm mondta, próbáljam meg ha felteszem, mert nem árthat. De akkor téma lezárva
[ Szerkesztve ]
XP
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest