Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz GrandeP #2119 üzenetére
Adatkábel nélkül még megy a gép, de BIOS-on kívül nem sok mindennel találkozik.
Az új hűtőkre valóban nem kell paszta, de mivel ezt írta: "Inkább szétszedem és 0-ról megcsinálom megint.", ezért mindenképp újra kell pasztázni, szóval ott a pont. És ez fontos!(#2117) loofi: Pasztát szerezd be és használd is, különben csúnya hőmérséklete lehet a procinak.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
MODERÁTOR
válasz GrandeP #2204 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Most epp win dvd-ről bootolva parancssorból nyomtam neki egy chkdsk/r-t, de akkor ezt lelövöm, mert sosem végez..Hopp, 10%-nál járt, a fájlok ellenőrzése, mikor lelőttem. Restart, aztán idnuláskor a Win8 DP szintúgy csekkolta a lemezt, de vagy egy perc alatt lefutott.
És minden a helyén, mindent olvas
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tompo92
senior tag
válasz GrandeP #2230 üzenetére
Na hát ez az hogy mi?
Vendetta: tápra is gyanakodtam de aztán nem foglalkoztam vele mert abbahagyta de nem tudom mi lehetne vele a baj 600w coba nitrox moduláris eddig semmi baja nem volt, a géphez nem volt nyúlva több éve, csak takarítás céljából de akkor se lett szétszedve darabokra.CMOS resetet csináltam, más oldalon ajánlották de a hiba még mindig fenn áll.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz GrandeP #2240 üzenetére
Pedig a csapágyat zsírozni érdemes, műszerolaj is jó.
(#2242) Tompo92 : Nem az északi híd melegszik? Az nem ugyanaz, mint a CPu. Hővezető anyag mindegyik alá kell, mert a levegő jó hőszigetelő.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
localhost
Közösségépítő
válasz GrandeP #2268 üzenetére
OKS, eddig értem ÉS VALÓJÁBAN PEDIG... ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
vendettta
tag
válasz GrandeP #2279 üzenetére
lehet, h értelmetlen bár én értem
az alaplapon ha dugod az ide-t akkor v primary-ra v secondary-ra dugod...na most utána már jumperrel lövöd be h master v slave legyen...nem de?!
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
Satyricon
addikt
válasz GrandeP #2288 üzenetére
Hátt nem tudom... Firefox-t használok szinte mindig, kipróbáltam internet explorrerben, és ott valamivel jobb a helyzet. Vszont ott is van olyan video, ami megakad. Kegyetlenül b****a a csőröm... Az albiban az IBM R40-es laptopom mocskosul lassú, viszont a youtube-os videokat jobban betölti, mint az itthoni(adatlapomon szereplő) gépem... Mi a francért csinálja ezt?
Am a cookie-kat hol lehet törölni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Johnyy
tag
válasz GrandeP #2305 üzenetére
Ehh, nem nagy %-a.
Tudok törölni, 1-2 dolgot ha arról van szó, de nem szeretnék.(Igazából ha nem lenne ez a mizéria az árakkal, akkor most meglepném magam egy új winyóval. De ez van.)
Szóval?
(#2307) vendettta:
Ezt jó tudni, Köszönöm a választ.Kellemes ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Antee
tag
válasz GrandeP #2591 üzenetére
Annyira nem regi, ez mar Lenovo (arra nem terek ki h ez elony vagy hatrany..) ceges gep, szoval csak azert kekszeltem be, h nehogy ki akarjak majd velem fizettetni, de akkor gondolom ez nem az en hibam. Egyebkent miert irtad h plane ibm-nel?
Ja es koszi a valaszt!
Ami ingyen van, az minden pénzt megér!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest