Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz Outlander #89416 üzenetére

    Hitman pro nem tudta leszedni - észre sem vette. A hitman pro sem ingyenes, de az még beérte egy fake email címmel, 30 napos licence gyanánt. A malwarebytes-nak ingyenes licence sincsen, és eltartott nem kevés ideig a gépemet kukucskálnia, hogy aztán azt közölje velem, az ingyenes verzió csak átvizsgálásra van, eltávolítani nem távolít el semmit. Az avg az egyetlen ingyenes antivirus, amit találtam, de ez nem távolítja el. Apropo a safefinder-t egyikük találati listájában sem találtam meg.

    Csökkentett módban ha rákattintok az eltávolításra, előjön egy képernyő, hogy írjam be a captcha kódot, de én azt nem akarom megtenni, mert a fene tudja, mi lesz utána - de hogy nem eltávolítás, az biztos. Az is csak valami exe, ami elindult, és továbbra sem találom.

    Az eredeti problémám még mindig ugyan az. Win7 alatt van egy telepített összetevők listám, és szeretnék valahogyan hozzájutni a hozzájuk tartozó file listához.

    Pld azt sem sikerült kiderítenem eddig, hogy ha eltávolítást nyomok egy programra, az msiexec mit kezd el futtatni, amit már elrejt előlem, mert a process listában már csak az msiexec-et látom.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák