Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic, de hátha tudtok rá válaszolni: X-box 360 FAT-on megy a GTA4?
Kösziwww.dongosofor.hu
-
őstag
válasz Norbi46 #49500 üzenetére
Akkor valószínűleg a gond ott lehet, hogy
1: A rendszer alapbeállításon csak az LCD-t engedi, és valahogy át kéne váltani a külső jelre
2: Driver nélkül nem tudja hajtani a külső megjelenítőt. (Csökkentett módot próbáltad? Verjed kegyetlenül az F8-at bekapcsoláskor, amíg fel nem ajánlja)Szerk:
Fancy-boy
A folyamatoknak én is a körmére néznék a megugró CPU használat miatt, bár ha integrált képpel meg nem volt gond, akkor érdekes szitu lehet.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
-
Norbi46
aktív tag
válasz razorbenke92 #49503 üzenetére
Szia!
Elvileg az FN+F3 kombóra kéne váltania a külsőre de nem teszi a szemét!
Mit csináljak? -
huszi.gyb
senior tag
válasz orion1025 #49505 üzenetére
Sosem volt még konzolom. Úgy emlékeztem, hogy a 4 már megy 360-on, de nem tudtam, hogy kell-e hozzá a Slim, vagy elég a régi FAT. Azokat már olcsón meg lehet szerezni, gondolkodok, hogy egyet kéne szereznem...
Más elvárás nincs, csak GTA 4-ezni szeretnék (nagyon bejött a játék )
www.dongosofor.hu
-
őstag
-
Norbi46
aktív tag
válasz razorbenke92 #49509 üzenetére
Dehogy vagy idegesítő.
Oksa köszi szépen! -
orion1025
őstag
válasz agressiv #49512 üzenetére
Értelem szerűen az ominózus AGP-re alakító már igényel külön tápellátást is, és áramköre is van.Egy PCI-e1X-s pedig kábeles hosszabbító formájában is tud PCI-e 16X cuccot kezelni.Ezek első sorban olyanoknak jók, akik egyedi házat építgetnek.Én is ezekkel szoktam szórakozni, de igyekszem másképp megoldani a mostani tervem is.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Most telepítettem fel az új gépemre a Windows7-et és amikor megkérdezte, hogy hova akarom telepíteni, akkor csináltam egy új 60 Gb-os particiót és bejelöltem, hogy oda telepítse. A telepítéssel nem volt semmi gond, viszont most csak ezt a 60 Gb-os particiót látom csak, a maradék 400 gb-osat pedig nem. Van erre valami megoldás, hogy újra látszódjon az összes, vagy telepíthetem újra az egészet? -
Impressa
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
válasz orion1025 #49522 üzenetére
Mármint a FAT hűtésén, nem?
Lehet, hogy egyik ismerősöm eladná az övét... Most vette, eléggé mókolt, tele van ventikkel... Ronda, de működik. Bootidő nem zavarna szerintem, mert csak GTA4-re venném... Amíg bootol addig meg kimegyek egy pohár üdítőértwww.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
Esetleg érdemes szerinted 3 LED-es gépben+javításban gondolkodni? Ahogy néztem van, aki 5000Ft-ért vállalja a javítást.
www.dongosofor.hu
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz orion1025 #49530 üzenetére
Értem... Apródon nézegettem 20-25 közt elég sok gép van, lehet ráveszem magam, hogy költsek rá... Bár még küzdök egy kört a kísértéssel
Mondjuk meggondolandó, hogy akarok-e ebbe belemenni 1 játék miatt (és ha utána jön a többi? )
Meg használtban semmi nem garantálja, hogy nem volt akár 3 ledes, akár más mókolás rajta...
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
orion1025
őstag
válasz huszi.gyb #49531 üzenetére
Pontosan, az előéletét nem lehet lenyomozni.Azt viszont nem értem miért egy tucatjáték GTA4 miatt kéne neked box, elég nagy címek és jó játékok vannak rá, amik PC-n brutál bugosak.
A platform játékokról nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz agressiv #49534 üzenetére
Azt megköszönném, eddig két találatot sikerült begyűjtenem itt az aprón, abból az egyik 8MB-s volt, a másik amit linkeltem meg nem biztos megvan a gazdájának, szóval még homály fedi az egészet sajnos, így minden ajánlatot szívesen fogadok.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz orion1025 #49533 üzenetére
Köszi.
Egyszerűen nagyon bejött a GTA4, és PC-n mindig van valami BUG, vagy csak gyenge a gép vagy... Szóval meg van eredetiben, de nem nagyon játszottam vele... Aztán már megjelenés óta tervezem, hogy kipörgetem. Utána valószínűleg keresnék még 1-2 játékot, bár sose voltam kimondott gamer
www.dongosofor.hu
-
orion1025
őstag
válasz huszi.gyb #49536 üzenetére
Pedig sok jó játék van, mondom mindezt én is minimal gamerként.Idén játszottam először végig a Fallout3-t megjelenése óta Csak emiatt vettem újabb VGA-t, igaz a régi is megbírkózott vele, de ráfért a gépre egy kis vérfrissítés, viszont ez volt a fő elindító ok.Régen nagy konzol ellenes voltam, de mostanra már csak azon játszok, sőt PC-hez vettem is receivert amivel tudom használni az xbox joy-t ha rám törne a görcs.PC-n még a Postal 2 nagy kedvenc, meg a régebbi játékok (Diablo, MM VI., Fallout 2, Syberia...).Az biztos, ha veszel egy konzolt, ott nem fogod megállni egy játékból ebben biztos vagyok.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdésem: facebook, gmail és itteni irományaimat is mind aláhúzza a helyesírás-korrektor vagy mi a túró. Nem tudom, hogy mit, hol állíthattam el, de help plz, mert így borzalmak kerülnek ki a nem helyesen író ujjbegyeimből.
Előre is köszi!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Latex lóálarcból hogy lehet kiszedni a cigi és piaszagot?
Szerk: ja, látom ez hardveres topik... de hátha.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Smyth
tag
Helló!
Adott egy AC Freezer 13 pro CPU hűtő, na most amikor kb 1200-1250 között forog a venti, akkor feltűnően berregő hangot ad ki, ha lassan vagy 100%on forog akkor semmi hangja nincs csak ha ebbe a tartományba mozog.
Persze betudom állítani úgy, hogy lassan vagy maxon forogjon EasyTune6-al vagy smart fan kikapcsolással és akkor nincs ez a jelenség.De kérdésem, hogy vajon miért csinálja ezt? Nem egy régi hűtő és folyadék csapágyas, olajozgatni nem lenne sok értelme és ha csapágy akkor 1400on is bőgne, de akkor teljesen csendben teszi a dolgát.
Köszi!
Üdv,
Attila -
őstag
Álídzsd át a nyelvet Magyarra, bisztos elálítódot más nyelvre. A hejesírásom mekpróbáltam a témába ilően kalibrálni, hogy lásam, mijen érzés úgy írni, hogy minden másodikk szavamat aláhuza a Firefox
Utólag is elnézést azoktól, akinek ez a szemét bántya
leslieke: A fenébe, addig gagyiztam a helytelen szavak kitalálásával, hogy megelőztél
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Lmh
őstag
Köszönöm a helyesírás tippeket mindenkinek. Hát sajnos átállítottam, de uugy aláhúz mindent. Firefoxot használok :S Újra is indítottam...
Preferenciában is az első helyen van, nem tudom mi lehet a baja. Lehet az, hogy mindig engedem frissíteni a folyamatos legújabb verzióra és az nem támogatja... nincs más ötletem[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
leslieke
Jómunkásember
Melyik lejátszóban lehet beállítani végtelenre egy film (12 perc) lejátszását?
VLC-ben nem találtam ilyen opciót.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz razorbenke92 #49548 üzenetére
Kösz, eszembe nem jutott. Már csak a codec problémát kell megoldanom, mert szaggat a videó.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest