Új hozzászólás Aktív témák

  • tikshow

    addikt

    Üdv!

    Van egy Logitech MX-518 egerem(8-10 éves kb). Ezelőtt egy hónappal vettem új gépet, ami lényeges, hogy egy Asrock Z77 Extreme4 alaplapra(BIOS frissítés megvolt 1.7-re) van rádugva és Win7 Ultimate 64bit-en van használva.

    A problémák.
    Az első. Az egér rendszeresen elfelejti az érzékenységét, visszaáll egy alap dpi-re amitól irtó lassú lesz a mozgása.
    A második. Néha úgy csinál, mintha kihúznám, kikapcsol majd pár másodperc múlva vissza - még azt a windows babam hangot is lehet hallani amikor új eszközt kötsz a gépre.

    Az első probléma szinte egyből jelentkezett, felraktam a logitech gaming szoftvert, és így is jelentkezik. Ezután megpróbáltam átrakni másik USB portba, USB 2 és USB 3.0 portba és ezután kezdett el jelentkezni a a második probléma. Ezek után eszközkezelőbe megnéztem, hogy mi az anyám kínyja lehet. 2 egeret jelez a gép, az egyik egy HID-kompatibilis egér, a másik Logitech HID-compliant G3/MX518 Optical Mouse. Letiltottam az elsőt, semmi változás, újra engedélyeztem. Letiltottam a másodikat, értelemszerűen ezután nem tudtam használni az egeret úgy hogy újra engedélyeztem.

    A kérdés, mi az anyám kínját tudok csinálni, hogy egyik probléma se jelentkezzen? (win reinstall is szóba jöhet, de nagyon nincsen kedvem hozzá)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák