Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Schiano #130147 üzenetére
Akkor ott valami hardverhiba van, ezek a fülesek plug&play eszközök, ha bedugod mindent a Windows intéz. Ha annyira szereted a füles hangját át lehet alakítani jack csatlakozósra, olyat már csináltam. De akkor fejhallgató kimenet kell hozzá, és mikrofonnak maradhat a laptop mikrofonja.
-
Terek
tag
Értem.Mióta ismerem az oldalt ilyet még nem tapasztaltam,akkor úgy néz ki rossz fát tettek a tűzre
Egyik percről a másikra történt mindez gyanús akkor,hogy végleges a zárás. -
Schiano
tag
válasz #85619712 #130155 üzenetére
Alap esetben minden bizonnyal van, de ebből a kamera is hiányzik (nem gyárilag, valaki valamikor valamiért kiszedte).
A füles egyébként jack-en keresztül szól, de mivel nincs csatlakozó mikrofonhoz, muszáj lenne rábírnom, hogy USB-n keresztül működjön.mezis
Nem, ez valami - nem mai - "gamer" füles, számítógéphez készült. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tudnátok adni egy megbízható linket, ahonnan letölthetem a jó öreg Windows XP-hez az összes hivatalos szervizcsomagot és hivatalos frissítést? (Egy offline virtuális géphez kellene, ezért offline telepítőnek örülnék igazán.)
-
törölt tag
válasz Schiano #130156 üzenetére
Ok így már világos, akkor itt is a kamera melett van (volt) a mikrofon. És ha mindent így hagysz és veszel egy USB-s mikrofont?
-
törölt tag
válasz C. s. #130157 üzenetére
Majorgeeks-en fent van minden is.
-
Csápájev
őstag
Nem tudom a topic stimmel-e de van egy problémám,aminek szeretnék utánajárni, méghozzá egy nem kívánt Microsoft store vásárlás. (PlayitAll)
Nemrég jött 3db SMS-em,hogy előfizettem Playitallra 600-
Le is vonta a szolgáltatómtól.
Novemberben vásároltam a Microsoft storeból egy win 10 kiegészítőt,azóta semmit.
Magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk nincs.
Ilyenkor mi a túrót lehet tenni azon kívül,hogy letiltottam minden mobilos vásárlást?
Újra és újra elő akar fizetni, persze küld egy leiratkozós linket is,amin viszont nem lehet leiratkozni,mert magyar szolgáltató nincs a felajánlott lehetőségek között.
Telenor ügyfélszolgálatnak fingja nincs róla.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz Doky586 #130162 üzenetére
Köszi,beállítom,ha rájövök melyik MS fiókommal történt a vásárlás,ugyanis ezt sem tudom. Sosem szoktam vásárolni, ezt nem tudom melyik google fiókommal tettem és a szolgáltató se tudja megmondani
Hihetetlen,hogy ez ilyen macerás. Hány milliárdot lophatnak el így emberektől.
Egy biztos,én nem fizettem elő semmire két hete,mikor jött a levonás és bosszant,hogy így átbsszák az embereket és nem tudok magyarul panaszt tenni.[ Szerkesztve ]
-
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Optikai kábelt lehet (valamilyen toldóval) hosszabbítani? Odébb kellene raknom a routert és ennyi lenne az akadálya...
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Borisz76
veterán
válasz MarQs #130164 üzenetére
Nálam a padláson van felcsavarva kb 70 méter.....nem vagdosták a szerelők a 100 méteres tekercset.
Behúzták, bekötötték a maradékot meg simán összecsavarták.
Ha nagyon akarnám a telek végében is lehetne a szolgáltatói eszköz.... ( Nem T hanem Digi )Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Schiano
tag
válasz #85619712 #130158 üzenetére
Gondoltam rá, csak ugyanúgy bennem van, mi van, ha az sem működik majd.
Más.
Megkérdezem itt is, hátha.Használat közben kapott egy egész komoly ütést egy asztal, amin egy laptop is volt.
A laptop kijelzőjén azóta megjelent keresztben egy csík.
Kijelzőcsere, vagy esetleg más megoldás is lehetséges?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Schiano #130170 üzenetére
Benne van a pakliban, de ha notin jó az USB csati, akkor mennie kell. Lehet a fülesed olyan régi, hogy nem indul el egy generic driverrel, vagy nem tudom.
A kijelző az szép lett Ha szét tudod szedni, vannak a tcon panel (ahova az lvds kábel megy) és maga az lcd üveg között ilyen átvezető fóliák. Ezek ragasztva vannak, és ilyenkor (ha ütés éri) őket leválnak. Na azt vissza lehet melegíteni, nagyon óvatosan hőlégfúvóval. De ha nem csináltál még ilyet inkább cserél(tes)d. -
gregory91
senior tag
válasz Schiano #130170 üzenetére
"Kijelzőcsere, vagy esetleg más megoldás is lehetséges?"
Az utóbbit kiderítheted:hdmi-t vagy vga-t összekötöd a gépet egy monitorral/tv-vel ha ott jó a kép akkor probléma a előbbinél lesz.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Alábbi konfigom van, jó kis játék gép (igaz időm nincs játszani, de igy mulat a magyar), ami elkezdett újabban vacakolni. A hibernálást illetve képernyő pihenést ki kell kapcsoljam, mert ha min 30 percet kikapcsolta magát, akkor utána némelyik HDD-t nem látta, újra kellett inditani. ok ezt megoldottam, nincs hibernálás, megy nonstop.Újabb probléma: ha kikapcsolom, nem kapcsol ki hanem akár reggelig is forog a kör, hogy leállás, ilyenkor ki kell nyomni a főkapcsolót. ez újabban kb minden harmadik kikapcsnál előjön...
Nade a nagyobb baj: ma már be sem akart kapcsolni, bejött a gép, beirtam a kódot, majd a bejelentkező képernyőn villogot, vibrált, durván befagyott. Ezt kb négyszer csinálta, majd 5. inditásra végre bejött...
Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Gépem:
Alapalap: MSI MPG Z390 Gaming PLusProcesszor: INTEL Core i7 9700K BoxProci hűtő: CPU Cooler MAster Hyper 212 RGB Phantom Gaming EditionVGA: nVidia Gigabyte Gerforca RTX 2070 8GRAM: 2x16GB 3000Mhz G.skill Sniper X Urban Camo KITTÁP: Corsair RMX RM850XSSD: Samsung 970 EVO 1 TB Plus NVMe M.2HDD: 3TB wd és 4 TB SamsungHáz: COOLERMASTER Mastercase MC500M -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok, az normális, hogy a gép kikapcsolt állapotában a billentyűzeten a Numlock led felvillan? Nem tudom mennyi ideig égett, ma reggel vettem észre, utána ki is aludt.
Genius Smart KB-100, ha ez számít. -
w.miki
veterán
Epson L355 segédprogram amiben van fejtisztitas tudtok linkelni? Win10 alapesetben nem ajánl fel ilyen lehetőséget.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Top cat
addikt
válasz w.miki #130176 üzenetére
A szoftverében van ilyen opció.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
TeamViewer már nem ingyenes? Megszakadt a kapcsolat 2 perc után
Kidob Vagy a Win7ről Win10 vezérlése akasztja ki...[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #130192 üzenetére
Viszont az Avast nem örül.
sppextcomobjhook.dll az ultra/teamviewer része lehet?
vagy a nyomtató driver tette fel?[ Szerkesztve ]
-
SpaceJam
aktív tag
Egy kétfelhasználós win 10 környezetben az egyik fiók alatt állandóan megváltozik a Skype belépő. Elvileg a user rá se kattint a kilépésre és ilyesmire, mégsem a saját fiókját találja belépés után a Skype-ban. Szerintetek ez mitől lehet?
A Skype-nak nem kellene fiókonként lekezelnie a belépőket? Lehet egyébként, hogy régebbi Win 10 illetve régebbi Skype verzióról van szó – ezt a rendszert nem én telepítettem és tüzetesebben még nem néztem meg. Ettől függetlenül furcsállom a hibát.
kerlac: Újratelepítés után nézd meg! Csak ez alkalommal ilyen hulladék szoftverek nélkül, mint a driver booster. Amúgy haldokolhat a HDD, ha arról megy a rendszer, illetve a tápegység is kérdéses – főleg, ha már nem mai.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest