Új hozzászólás Aktív témák

  • gmx9

    aktív tag

    Gyerekkoromból eszembe jutott egy játék, Horde: The Northern Wind néven. Nem tudom megmagyarázni mit szerettem benne, valahogy annyira egyszerű és érdekes volt az egész, hogy még máig nagyon szeretem.

    Ebből például egy jó kis remake-et megnéznék. Viszont ha már itt vagyok, ehhez hasonló játékokat nem tudtok ajánlani? Kicsit összetettebb is lehet.

    Aki nem ismeri, fantasy rts, nagyon egyszerű képlettel: van egy fő karaktered, akit igazából meg kell védened, ugyanis ha meghal, akkor vége a játéknak. Fel kell húznod egy falut, bányásznod, illetve felfedezni a területeket. A térképen lévő más falukkal/vezetőkkel több lehetőséged is van, lehetsz velük jóban vagy rosszban, legyengítheted őket úgy, hogy fizessenek neked a békéért, vagy szimplán békében lehetsz velük. Persze ha úgy akarod le is győzheted őket, akár elfoglalva az épületeiket. A térképek között mozoghatsz, talán 9 térkép volt ha jól emlékszem? Ez azt jelenti, hogyha átmentél másik térképre, megint új emberekkel találkoztál és újra kellett építkezni/felfedezni, míg a korábbi térképen "ment tovább az élet".

    - Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

Új hozzászólás Aktív témák