Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung nx 50-200 telém, aminek megsérült a felső műanyag váza, fél centit el tud mozdulni jobbra balra. Ha az egyik irányban van, szorul a fókuszgyűrű, ha visszahúzom, akkor ok. Képalkotásilag rendben van, autófókusz is ok, csak a burkolatban törhetett el szerintem egy illesztés.
A kérdésem az lenne, hogy van e valakinek fogalma arról, hogy mennyibe kerülhet egy obi vázának a javíttatása, egy elemének a cseréje?
Köszi! -
GyureX
tag
Sziasztok!
Cewe-nél nyomtattam eddig, 10-es méretű matt prémium minőségben. Szerettem volna most egy 40x60-as képet készíttetni, de elakadtam a lehetőségeknél.
Van olyan, hogy poszternyomtatás fotópapíron (fényes, matt), van prémium poszternyomtatás, ebben is 4 féle (fényes, matt, gyöngyház hatású, selyemraszter), meg az xxl poszternyomtatás prémium selyem matt fotópapírra.
Próbáltam következtetni az árak alapján a minőségre, de az se egyértelmű nekem. A prémium matt olcsóbb egy ezressel, mint a sima poszter ugyanakkora méretben.Tudna valaki valami kis leírást adni, hogy melyik nyomtatásfajta milyen minőséget ad, és melyiket érdemes választani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest