Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Peter.70 #56099 üzenetére

    Ha egy lemezt átteszel másik sata portra, akkor igen. De nem értem minek azt pakolgatni. Rácsatlakoztatod, indítasz, lemezkezelő, elérési út vagy betűjel módosítás, ok, és kész. Amíg azon a porton marad, nem kell tövvször megadni. Ha meg másik win telepítés alól kiemelt lemez, akkor pláne meg kell adni a betűjelet, mivel azt a rendszer felügyeli és nem tudhatja, hogy az előtte milyen meghajtó betűjel alatt futott.

    (#56100) dvd_R+ Nem tudom mennyire friss a gép, de ha te raktad össze, akkor a helyedben én rommá szedném és újra összeraknám, különös tekintettel a cpu foglalat és cpu épségének ellenőrzése mellett. De előbb, főleg ha volt túlhajtás, egy bios resetet megcsinálnék. Azt hogy elemkivétellel vagy clear cmos-al az egyre megy, lényeg hogy álljon vissza a gyári beállításokra.
    Tehát a javaslataim sorrendben:
    Bios reset
    Minimum konfig indítás (Alaplap, cpu és egy darab ram modul. Aztán ezt lehet variálni a ram slotokkal, a modulokkal, illetve a modulok számával) Még usb bill és egér se legyen rajta elsőre, mert okozott már galibát egér és billentyű is. Illetve voltak azok is már hibaforrások.
    Lehetőség szerint csere táppal, procival, rammal kipróbálni
    Szétszedni, átnézni és összerakni. Ezt a legvégső esetben.
    Szerk:
    Lehetőség szerint bios frissítés vagy re-install.

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák