Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz urdug #4086 üzenetére

    "Látszik nem volt dolgod az ASUS-al!"

    Képzeld, volt. Extrém tuning alatt járt a kezeim közt több termékvonalbeli ASUS is: high-end desktop, workstation, Sabertooth (military class), és a ROG széria. A WS és a ROG kivételével erősen felejthető kategória.

    Az AsRock valóban nagyon jön fel, de a két év gari miatt nem ajánlottam igazán.

    A Gigabyte lapok is sajnos a középkategóriában és alatta felejthetőek, és bár a szívem nagyon a Gigabyte-hoz húz, de azt kell mondanom, hogy a méltán híres X58A-OC és az X58A-UD7 rev.2.0 utóda, az X79-UD7 nagyon rosszul sikerült.

    Ezeket összegezve ajánlottam az MSI-t, mert olcsó, 3 év rá a gari, és nagyon korrekt felépítést tudhat magáénak a középkategóriában, meg alatta is.

    "A tuningra vágyók pedig bármely lapot képesek taccsra vágni "esztelen" mániájuk végett."

    Személy szerint egy lap sem halt meg még a kezeim között, pedig látható, hogy nem kímélem őket. kellő gondossággal, és a fizikai működés alapos ismeretével a problémák megelőzhetők.

    "A bibi ott van, hogy igazolásként csak ezt a lapot és tuningolóit mutattad be. Ergo, így állításod igen csak csáléra sikeredett."

    Az egész csapat (subaruwrc, HaZsolt, ffodi, johni5 és toyone) nevében beszélhetek. X58 terén a GIGABYTE és az ASUS csúcs lapjai (UD7, OC, R3E, R3BE voltak jók valamire, overall minőség terén is), az MSI akkor eléggé hátul kullogott, nem volt pl. egy lapjuk sem, amiben 4-way SLI menne. Azonban jött a P55, és ott meglódultak, mely lendület azóta is tart. Jobbnál jobb lapokat adnak ki. 790FX-GD70, P55-GD80, P55-GD85, csomó P67, Z68 lap, és az X79 termékvonal is kellően jól szerepel.

    Viktor77: :R

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák