Új hozzászólás Aktív témák

  • Bjørgersson

    félisten

    válasz krichd1 #1518 üzenetére

    Itt az enyém is, igaz ez top5. :)

    1) Beyond Creation - Earthborn Evolution (11/10)
    Az idei év abszolút győztese, legnagyobb meglepetése. Vártam őket, mint minden idén megjelenő albumot, de nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemeset fogok csalódni. Megjelenése után legalább egy hónapig szinte csak ezt hallgattam, annyira nem tudtam betelni vele.

    2) Septicflesh - Titan (9,5/10)
    Hozták a tőlük elvárt szintet, egy kicsivel talán többet is. Nagyon igényesen összerakott anyag lett a Titan, kitettek magukért a görög istenek (:D), ráadásul a szimfonikus betéteket egy külön lemezen most is kiadták, ami nagy plusz pont számomra.

    3) Revocation - Deathless (8/10)
    Eleinte nagyon nem tetszett, de szép lassan kezdek megbarátkozni vele. Nem az a tipikus Revocation album, ám ez nem is jelenti azt, hogy rossz lenne, sőt. Szokni kell.

    4) Decapitated - Blood Mantra (7,99/10)
    Idén ismertem meg őket, más lemezüket még nem hallgattam, úgyhogy nem is nagyon tudok nyilatkozni róluk.

    5) Behemoth - The Satanit (6/10)
    Őket is idén, na jó, tavaly decemberben ismertem meg, az erről az albumról bemutatott Blow Your Trumpets Gabriel c. számmal. Nagyon tetszett, néhány hétig hallgattam, aztán meg is untam, pedig a külföldi toplistákon általában tophármas, de inkább topegyes.

    As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

Új hozzászólás Aktív témák