Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz Vismajor01 #7737 üzenetére
Hát, nálam nem nagy kihívás....és nem, nem 94 éves vagyok
Jogsi autóra 2013 óta, km pedig kb 250e kocsival.[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
FeRRaR1
őstag
válasz radi8tor #7753 üzenetére
1 mérföld, de én is arra gondoltam. Mióta a Ferrarinak volt ebből botránya nem merik megtenni talán. Nem is egy nagy értékű vagy különleges autó... Fene tudja bár manapság amennyit tesztelnek... Vagy csak simán olyan módban volt amit csak a szalon eladáskor tud beaktiválni, és onnantól működik mint rendes fix számláló mikor megkapja a rendszámot / beviszik az alvázszámot.
Bár amennyire manapság lesz@rjűk a gyártók a qc-t, azon se lepődnék meg ha tényleg ennyi lenne
-
tboldi
nagyúr
[insert nyálcsorgatós emotikon here]
[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #7772 üzenetére
Gugluszemu beka jut rola szemebe. Nekem nem tetszik.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
Mindenkinek:
Na, pont ezért tetszik nekem, szinte garantált, hogy nem fog szembejönni még egy.
Nem szeretem a tucatautókat, Audi A6-ból pl. minden sarkon van egy, ez viszont eléggé eltér a megszokottól.radi8tor:
Igazából már 15-20 éve megtetszett, amikor ezek újak voltak, néha lehetett látni egyet itt Móváron, csak akkor még nem tudtam, hogy mi ez, és feledésbe is merült. Aztán anyum Ypsilonja miatt lángolt fel újra a szerelem.rbalint88:
MacPhersonhoz és csatolt lengőkarhoz (illetve merev tengelyhez) vagyok szokva, ennél csak jobb lehet. A megbízhatóság meg nem elsődleges, csak ünneplősnek tartanám, napi használósnak jöhetne mellé egy 120 lovas Delta 1.4T, de amúgy sem reális, hogy a közeljövőben lecserélődjön/bővüljön a flotta.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hádde az a lényeg hogy ne jöjjön szembe másik veled? Ezt sosem értettem. Miért ne jöhetne másik szembe veled? Legalább látnád hogy néz ki ha veled szembe jön.
Úgyse szakasztott ugyanolyan kocsi jön szembe veled, mert a tied az a tied.Én örülök ha Kugát látok
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #7775 üzenetére
Én így szeretek kitűnni egy kicsit, más öltözködésben teszi ugyanezt. És a ritkasága is vonz.🤷♂️
A Jazzemet is igyekszem megkülönböztetni a szokásos anyataxitól. De csak egy bizonyos határig, nem kell többnek láttatni, mint ami.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lamborghini mozifilm [link]
⭐ Stella
-
2ozzmexy
senior tag
Én megértelek, nekem a Saab 9-5 a becsipődésem mióta focvis "elindította a vezérhangyát", azóta csak bővült a bakancs lista, mostmár az S80 2,5T is felkerült.
Utálom én is hogyha jönnek a putrilakók a hiperben és beállnak a bimmer mellé az ugyanolyannal aztán jönnek jofejkedni. Szerencsére a Suzukisok nem ilyenek, azok szégyellik a népVitarát. Bár a hétvégi megfigyelésem: nincs másik annyira felháborodott ember, mint a Suzukis akinek a 20éves Swiftjébe belenyitották az ajtót.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
Jah, csak folyton ilyenek jönnek fel: [link] ugyan, mi baj lehet...
Volt S80 is amit el is mentem megnézni, de inkább hagytam, komplett futómű, váltó felújítás (automata), bőr is gondoskodásra szorult. Volt egy patika Saab is nemrég, szó szerint egy óra alatt eladta 350ért és az Aero volt, 2008as aszem.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Richard! #7785 üzenetére
A szépség relatív, nekem is volt már két feleségem is, mégsem vagyok egy Brad Pitt.
Biztosan szép valakinek, de nekem egy civicet se akarjanak eladni vagy villanyautot, mert abból vagy tesla vagy ampera, a többi blöh...
-
tboldi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Huracan STO [link] #tiktokalert
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
-
2ozzmexy
senior tag
Attól függ menynire újra gondolsz, mondjuk ilyenre: [link]
Ezek aszem USA piacosak azért néznek ki másképpen... De kb ez volt a márka vége, mert 2012-ben ment csődbe ha emlékeim nem csalnak.
Elég drágák, mert fogynak, sajnos eléggé gombokért lehetett venni a konkurenciához képest, így olyanoknak is "beesett a limitjébe" akik nem tudták fenntartani, így sok végezte a bontóban vagy külföldön. (Itthon megvették olcsó forintért, használták 1-2 évet, németben meg eladták erős €-ért a vételárhoz képest 25-30%-os profittal )"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
tboldi
nagyúr
válasz grizlisandor #7794 üzenetére
Még jó, hogy van itt Ikea...
Vismajor01: Ez ni, bár én még 15-tel olcsóbban vettem boxing days akcióban.
cappa72: Gondoltam arra is, majd valami lesz. Egyelőre a szék fontosabb volt, az előzőnek már 3 kereke is eltört, valamint a textilbőr is nagyon durván elkezdett foszlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest