Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz cigam #3151 üzenetére

    Nem lehet, sofőr vagyok, sofőrsegély, címről címre járunk egész éjjel megállás nélkül, ha a telefont az ablakba tapasztom navinak, akkor nem tudok telefonálni, márpedig állandóan kell, ráadásul állandóan fagy is a doktor úr (okosteló) ha többminden fut rajta, egyedül az autórádiót lehetne kicserélni, amihez nem sok kedvem van, hadd ne kelljen már ezért másik rádiót vennek a gyári helyett...
    Akkor inkább énekelünk és fütyülünk hozzá, az olcsóbb :D
    Nincs bajom a forrasztással, de gondoltam csak megcsinálta már ezt valaki gyárban ami nem csak fél ampereket tud.
    Elosztók tömkelegét linkeltétek már itt 1 oldallal visszább, de nekem az jött le, hogy a csináld magad kit tudja a legtöbbet, mert a többi úgyse képes annyi ampert leadni. Akkor ezek szerint mégiscsak van ami tudja ezt. Nekem is van egy csomó elosztóm, de nem tudok vele tölteni mégse többet, csak egy készüléket, ami rá van írva, hogy egyenként 2A, ez hazugság, nem tudja, csak a max kimenet 2A, azaz egyenként maximálisan 1A-t tud, ami szintén csak névleges. Magyarul mehet a kukába, mert porfogónak meg túl pici.

    [ Szerkesztve ]

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák