Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz CHIPman #14073 üzenetére

    Ez pontosan így van. Annak kerül ennyibe, aki az alap rögzítő funkciót akarja használni (pontosan azokat a funkciókat tudja így, mint a régi 70mai). Az árkülönbség meg arányban van a képminőség javulással, ezért is írtam hogy aki nem szeretne többet annak jó választás lehet, aki meg többet szeretne annak gps modult is kell vennie hozzá, amit ilyenkor célszerű egybekötni az alap készülék vásárlással.
    Még mindig nem értem hogy hol túloztam, hol írtam hogy értelmetlen. A fenti véleményem változatlanul tartom, és állítom hogy lehetne akár ténynek is nevezni. Nem jött még meg az enyém, de az app súgót tanulmányozva nekem ez derült ki.
    De akinek már megvan és rám tud cáfolni, az írjon nyugodtan. Én eddig úgy olvastam fórumon, hogy gps modul nélkül nem engedi bekapcsolni a parkoló módot. A sávtartó módot/ráfutás figyelmeztetést kalibrálni kell, bizonyos sebesség fölött, ehhez pedig gps kell. A súgó is ezt írja. Ezért erős a gyanúm, hogy a plusz funkciókhoz kell a gps modul is, szerintem igazam van.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák