Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. DLD 500+-os ládához milyen erősítőt vegyek, ami meg is küldi, és árban sem olyan vészes?
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Én kimondottan egy ilyet néztem ki hozzá:
Magnat HQ 22 Titanium Edition:
Max teljesítmény: 2 x 150W vagy 1x 550W (4 OHm)
RMS teljesítmény: 2 x 55W vagy 1x 150W (4 OHm)
Max teljesítmény: 2 x 250W (2 OHm)
RMS teljesítmény: 2 x 75W (2 OHm)20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz Adonimus #8813 üzenetére
Nekem a legelső ládám egy aktív Sal volt. 25cm-es reflex. Amikor megláttam, h 0.75mm2-es gyári kábelköteget adtak hozzá, nem is akartam berakni, de aztán egy próba után csak néztem, h mekkorát tud szólni a kis 50w-os erősítőjével. 1évig használtam, és aki hallotta senki nem akarta elhinni h az van hátul. Utána persze jött az Alpine X311, JBL komp., DLD500+ 25mm2-es kábellel és 1.2F-al megtámogatva mondjuk itt a különbség már nagyobb volt
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Adott egy autó, elől két darab 13-as Kicx koax és két darab gyári csipogó, hátul pedig két darab 16-os Hertz koax. Ma beraktam az autóba egy 2csatornás Blaupunk erősítőt, úgy kötöttem, h az egyik csatorna az autó baloldala a másik pedig a jobb, tehát oldalanként az első és a hátsó csatorna egybe van kötve. Minden jó és szép, kivéve az, h így nem tudok Fadelni, márpedig a hátsók sokkal hangosabban szólnak a kelleténél. Egyedüli megoldás, hogy veszek egy 4 csatornás erősítőt, vagy lehet a hátsókat valahogy halkítani? Az nem megoldás, h kössem ki őket, mert sokat utaznak hátul és nekik is fontos a zene. A segítséget előre is köszönöm!
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Sztem a Sony Xplod hangszóró annyira azért nem szar, ha nincsenek nagy igényei. Én 2 évig nyúztam 4darab 13-ast belőle és vállalható volt. Utána volt Kicx icq 13-as sok különbséget nem vettem észre, úgyhogy akár az is jó lehet neki. Vagy Hertz-ből a dcx. Ezek mind 10 ezer alatt vannak párban. Sztem erre volt kiváncsi.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz hramon94 #30202 üzenetére
Viszonylag kis erősítővel hajtva is szépet szól. Haver suzuki stiftjét szét akarta tépni egy 370/120-as Blaupunk erősítővel, próbára beraktuk hozzám,(A4) itt olyat szólt, h épp kellemesen kiegészítette az első szettet, és enyhén érezted a hátadon a mélyet. Tehát igencsak autófüggő a dolog.
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest